Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Poklonite nešto originalno

PokloniMe.hr prvi je hrvatski web shop za personalizirane i iskustvene poklone.

Bliži se rođendan drage osobe, godišnjica braka, momačka zabava, dobili ste prinovu u obitelji ili je vaša sestrična konačno diplomirala. Nedostaje vam ideja ili vremena za odabir idealnog poklona? Vrijeme je za revoluciju u poklanjanju. Darujte im WOW poklon.

PokloniMe.hr prvi je hrvatski web shop za iskustvene i personalizirane poklone za svaku prigodu, ukus, spol, dob i džep. Na usluzi je svima koji dragim osobama žele darovati nešto originalno, a na siteu je dostupno više od  150 poklona koje u atraktivnoj, besplatnoj i personaliziranoj ambalaži ili putem e-mail vaučera mogu pokloniti najdražima ili poslovnim suradnicima.Odsad možete darivati nezaboravna iskustva poput kreiranja T-shirta s Robertom Severom, tečaj crtanja grafita s najpoznatijim hrvatskim writerom Slavenom Lunarom Kosanovićem, svladati osnove plesa u plesnom studiju Lane Jurčević, naučiti spravljati koktele s međunarodno priznatim koktel-majstorom Marinom Nekićem, naučiti osnove enologije i kuhanja s Reneom Bakalovićem ili napraviti svoj prvi sushi sa sushi majstorom Nenadom Stošićem.

Parcela na Mjesecu idealan je personaliziran poklon za sve one koji se žele malo odmoriti od šefa ili punice. Ukoliko svojoj ljubavi nemate vremena skidati zvijezde s neba, možete je obradovati jedinstvenim poklonom: Nazovi zvijezdu na nebu nečijim imenom.Svi oni koji još uvijek nisu sigurni žele li postati pastiri, na stranicama ovog web shopa ekskluzivno mogu pronaći poklone Rent a koza i Postani pastir na jedan dan u kojem se možete upoznati s životom pastira i koza na prekrasnoj Zrmanji, musti koze, naučiti spravljati sir te uživati u izvrsnoj domaćoj hrani i prirodi.

Gotovo dvije godine nakon početne ideje, PokloniMe.hr ima razgranatu mrežu najboljih dobavljača i pružatelja usluga, s tendencijom neprestanog širenja po cijeloj Hrvatskoj. Ova poduzetnička ideja ima viziju u potpunosti promijeniti budućnost poklanjanja u Hrvatskoj, okupljajući na jednom mjestu najoriginalnije poklone od renomiranih dugogodišnjih partnera na tržištu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Kupovina poklona u zadnji čas može biti izazovna, ali to ne znači da morate posegnuti za osrednjim poklonom.

Duh i tijelo

Razmislite na vrijeme o tome što zaista veseli vašu prijateljicu, a inspiraciju za najbolje poklone prijateljicama potražite među našim prijedlozima.

Zanimljivosti

Tehnologija, odnosno konstantan tehnološki napredak koji zahtijeva maksimalnu posvećenost i ulaganje, jedan je od stupova kvalitetne ponude e-trgovina.

Zanimljivosti

Dan žena posvećen je svim onim posebnim damama u našim životima, kojima želimo izraziti zahvalnost. Zato joj ove godine za Dan žena pokloni iskustvo...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.