Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Pomladite svoj izgled

Poklanjamo vam tretman 'peglanja bora' dermalnim filerima u Poliklinici Arcadia.

Fileri za "peglanje bora" iz dana u dan postaju sve više "it" zahvat; moćno oružje protiv znakova starenja, a mnogim su ženama na listi želja daleko ispred omiljenih dizajnerskih krpica. Nakon tretmana filerima dobiva se onaj toliko željeni prirodni efekt, bez drastičnih promjena, kada svi primjećuju da izgledate odlično i odmorno, a uopće im ne pada na pamet da ste nešto radili.

Starenje lica proces je koji traje cijeli život, a počinje već u 20-ima i progresivno napreduje tijekom života zbog fizioloških promjena kože i potkožnog tkiva. Starenje je najuočljivije na licu i vratu, na kojima osobni i okolišni čimbenici mogu ubrzati te promjene dajući stariji izgled zbog boranja i atrofije kože. Inovativne mjere i tretmani poput dermalnih filera namijenjeni su revitalizaciji vaše kože i izraza lica, čime se vraćaju mladenački izgled i svježina.

Njihovu tajnu otkriva estetski kirurg mr.sci Bojan Ignatovski, dr.med. ravnatelj Poliklinike Arcadia u Daruvaru."Dermalni fileri namijenjeni su i ženama i muškarcima, premda su područja tretmana kod muškaraca nešto drukčija. Obično se primjenjuju pod lokalnom anestezijom ili nakon nanošenja anestetičke kreme na kožu u trajanju od 30 minuta. Kod nekih slučajeva radije se koristi anestetički blok (kao kod posjeta stomatologu), a zatim se dermalni filer primjenjuje sterilnom tehnikom. Nakon završetka, pacijent se odmara neko vrijeme s hladnim oblogom na tretiranom području. Zahvat traje od 20 do 30 minuta, ovisno o anesteziji, tehnici i veličini tretiranog područja," kaže dr. Bojan Ignatovski.

Za sada su dostupne brojne marke filera, poput hijaluronske kiseline, kalcij hidroksilapatit, mliječna kiselina Poly-L te poliakrilamid. Važno je napomenuti da svaki proizvod ima prednosti i nedostatke o kojima možete razgovarati s kirurzima u Poliklinici Arcadia.

"Trajanje učinka nije jednako kod svakog pacijenta. Može trajati od 6 mjeseci do 1 godine za većinu, ali i do 2 godine kod nekih dermalnih filera. Štetne reakcije dermalnih filera su rijetke, ali se prijavljuju s vremena na vrijeme. Najčešće je to lokalno crvenilo i otjecanje, koji traju do tjedan dana. Rjeđa je pojava modrica, a vrlo su rijetke upalne reakcije i bljedilo kože, 1 na 50.000 tretmana, prema izvještajima farmaceutskih tvrtki.", objašnjava Ignatovski.Nakon tretmana dermalnim filerima, očekuje se da će područje nad njima biti malo otečeno, što je normalno za očekivati. Kad se prvi put pogledate u ogledalo, tretirana područja mogu izgledati veća nego što ste očekivali, ali ne brinite se, kad se otok povuče za nekoliko dana, moći ćete vidjeti konačan rezultat.

Upute koje treba slijediti su:
  • Ne nanosite šminku 12 sati nakon tretmana.
  • Ne pijte ništa prevruće niti prehladno ako su vam tretirane usne.
  • Upotrebljavajte neparfimirani ovlaživač ako imate osjećaj suhe kože.
  • U prvim satima kod kuće možete stavljati hladni oblog ili hladni predmet na tretirano područje 5 minuta svakih 30 minuta.
Fileri su posve neštetni – riječ je o prirodnim, biorazgradivim proizvodima, posve sigurnima za upotrebu i neštetnim za zdravlje čovjeka. Koriste se kao rješenje za nazolabijalnu brazdu (brazda između nosa i vanjskog ruba usnice), za povećanje usnica te za popunjavanje dubokih bora koje ne reagiraju na botox. U funkciji su optimalnog oblikovanja lica. I ono što je mnogima najvažnije – estetski zadovoljavajući rezultati odmah su vidljivi.

OSVOJI TRETMAN DERMALNIM FILERIMA

Poliklinika Arcadia
 i She.hr poklanjaju vam jedan tretman 'peglanja bora' dermalnim filerima.
Dobitnica tretmana svoju nagradu može realizirati u Poliklinici u Daruvaru ili u ordinacijama u Zagrebu i Varaždinu, uz prethodni dogovor.

Ukoliko želite osvojiti ovaj tretman, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom FILERI te navedete sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Koliko dugo traje zahvat nanošenja dermalnih filera?

Vaše prijave primamo do 29. ožujka, nakon čega ćemo objaviti i sretne dobitnike.
Vaš She.hr

Drage naše,
Tretman dermalnim filerima u Poliklinici Arcadia osvojila je Ojdana Džapo, čestitamo! Primiti će obavijest na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Trendovi

A što bi u adventsko vrijeme moglo donijeti više radosti od CATRICE adventskog kalendara DIY?

Savjeti i preporuke

Kišno, vlažno i hladno jesensko vrijeme može biti ne samo neprijatelj frizuri nego i samom stanju kose.

Savjeti i preporuke

Zaista sam dugo bila u potrazi za dobrim proizvodima. Isprobala sam ih jako puno, od najjeftinijih do onih skupljih pa i najskupljih.

Ljepota

Francuski dermatološki brand BIODERMA zbog toga nudi inovativno rješenje za podršku u njezi hiperpigmentacije kože tijekom cijele godine.

Advertisement