Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Ponesite dobre vibracije na odmor

Ako pitate LELO, u ovo možemo uključiti i seksualno blagostanje – užitak iz spavaće sobe koji sad možete ponijeti sa sobom na put.

Nakon što je uspješno prebrodilo nedavnu krizu, turističko se gospodarstvo počinje prilagođavati izazovima postpandemičnog razdoblja. Potaknuti pandemijom koronavirusa, ljudi sve više pažnje posvećuju svom fizičkom i mentalnom zdravlju, što je dovelo do porasta tzv. wellness putovanja.

Ovaj se trend uglavnom usredotočuje na putovanja kako bi se postigla i održala najbolja ravnoteža zdravlja i života kroz aktivnosti kao što su spa tretmani i joga. Ako pitate LELO, u ovo možemo uključiti i seksualno blagostanje – užitak iz spavaće sobe koji sad možete ponijeti sa sobom na put. Industrija je na ovo odgovorila stvaranjem sve većeg broja diskretnih igračaka koje možete ponijeti sa sobom, te koje mogu uvelike poboljšati vaš užitak u putovanju.

S ovim na umu, LELO je proširio svoj portfelj putnih izdanja igračaka predstavljajući još jedan bestseller u kompaktnoj veličini savršenoj za putovanja –  LELO DOT™ Travel.

Snažna stimulacija u malom obliku pogodnom za putovanja

Velikim uspjehom DOT ™ klitoralnog pinpoint vibratora u novoj kategoriji proizvoda, LELO koristi priliku da proširi ponudu i u putnom izdanju. Ovaj klitoralni pinpoint vibrator za vanjsku uporabu koristi Infinite Loop™ tehnologiju koja omogućuje precizne orgazme, šireći revolucionarne oscilacije kroz mekani i savitljiv vrh. Zbog kompaktne veličine i diskretnog dizajna, u paru s moćnim postavkama, LELO DOT™ Travel je savršen partner za solo igru ili u paru, bilo kada i bilo gdje.

Zahvaljujući mekom i savitljivom vrhu i revolucionarnom eliptičnom kretanju, LELO DOT™ Travel dovodi do vrhunca neusporedivom preciznošću istog. Koristi tehnologiju Infinite™ Loop – pokret u obliku osmice i stalnom ritmu te fascinantnom snagom pruža novu vrstu orgazma koji se čini puno jačim i više fokusiranim na vaše točke zadovoljstva.

Kako funkcionira tehnologija Infinite Loop™

Umjesto kružnih pokreta klasičnih vibratora, LELO DOT™ prati eliptičnu putanju koja omogućuje stalna iznenađenja jednostavnom promjenom kuta pod kojim držite igračku. DOT kruži oko erogene zone, pokrivajući svaki završetak živca svojim eliptičnim kretnjama, što rezultira sveobuhvatnim oslobađanjem osjeta. Zamislite simbol beskonačnosti, a sada zamislite tu istu liniju nježno iscrtanu na vašem klitorisu u jednom beskonačnom pokretu koji vodi do vrhunca koncentriranjem sve snage u savitljivom mekom silikonskom vrhu, što omogućuje precizan i visoko fokusiran pristup zadovoljstvu.

LELO DOT™ Travel ukratko:
  • Savršen suputnik na putovanju zahvaljujući kompaktnom obliku, veličini i mogućnosti zaključavanja tijekom transporta;
  • Oblik vam omogućuje precizno stimuliranje bilo koje erogene zone s pomoću mekanog i savitljivog vrha za upravljanje kretnjama;
  • LELO DOT™ Travel nudi 8 različitih uzoraka vibracija za isprobati i istražiti;
  • Tehnologija Infinite™ Loop. Eliptični pokreti za novi jedinstveni osjećaj, ponovno osmišljavanje orgazama kakve poznajemo;
  • Punjiv putem USB-a i u potpunosti vodootporan za neograničene vrhunce bilo kada i bilo gdje, uključujući kadu ili drugi oblik vodene aktivnosti;
  • 1-godišnje jamstvo i 10-godišnje jamstvo kvalitete;
  • 2 nove boje.

MPC: 99 €

Ne propustite

Seks i osjećaji

Kada govorimo o rodovima ili seksualnim orijentacijama, danas postoje mnoge, što nije čudno da značenja nekih može zbuniti.

Savjeti stručnjaka

Uz sve tabue i zablude koje okružuju žensko intimno zdravlje i daju krivu perspektivu u kritičkim raspravama, teško je odvojiti istinu od mitova.

Seks

Obdareni ili ne, ako „On“ ne stoji, od seksa ništa.

Seks

Malo smo istražili najčešće mitove i istine o seksu u dugotrajnim vezama te vam donosimo 8 najčešćih mitova u nastavku teksta.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.