Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Ponuda za mladence u Arena Centru

Poklon lista za vjenčanje i pogodnosti pri kupovini.

Na Sajmu vjenčanja Arena Centar je predstavio novu ponudu za mladence, a to je mogućnost otvaranja poklon lista za vjenčanja te niz pogodnosti za mladence pri kupovini. Usluga obuhvaća sve trgovine i lokale te je tako mladencima na raspolaganju najveći izbor proizvoda i usluga na jednom mjestu. Arena Centar je ujedno prvi moderni trgovački centar u Hrvatskoj koji nudi ovu uslugu.

Mladenci mogu preuzeti obrazac na info pultu te popisati bilo koji proizvod ili uslugu dostupnu u trgovinama i lokalima centra. Nakon popisivanja svih željenih poklona listu vraćaju na info pult koji ju objavljuje na web stranici centra kako bi ona bila dostupna prijateljima i rodbini koji se odlučuju za kupovinu. Odmah po otvaranju liste mladenci dobivaju posebnu karticu koja nosi niz pogodnosti za kupovinu proizvoda neizbježnih za vjenčanje.Benefite pri kupovini ostvaruju i svi oni koji se odluče za kupovinu poklona s liste. Posebne pogodnosti Arena Centar je pripremio i po zatvaranju liste. Ukoliko svi pokloni s liste budu kupljeni mladenci mogu ostvariti i dodatne popuste ili poklone."Želimo ponuditi mladencima nešto jedinstveno, mogućnost da na jednom mjestu kreiraju listu poklona u koju mogu uključiti bilo što iz širokog asortimana svih trgovina i lokala Arena Centra. Na ovaj način ćemo olakšati mladencima te njihovim prijateljima i rodbini kupovinu za vjenčanje. U akciju se uključio i veliki broj zakupaca koji su ponudili dodatne pogodnosti za mladence za otvaranje liste poklona te prilikom kupovine i zatvaranja liste", izjavila je Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra.

Sve informacije o aktualnim akcijama i pogodnostima ove jedinstvene usluge dostupne su na webu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Bilo da se radi o rođenju djeteta, rođendanu, godišnjici, korporativnom darivanju, Premium Box predstavlja darivanje na potpuno novoj razini.

Zanimljivosti

Volimo pisati o originalnim poklon idejama pa ćemo vam predstavili Vintage planer i kalendar – originalan poklon za bolju organizaciju u nadolazećoj godini!

Zanimljivosti

Donosimo nekoliko sjajnih ideja za personalizirane poklone s vašim fotografijama.

Zanimljivosti

Upravo L'Erbolario, usuđujemo se reći tradicionalno, nudi pravi mali raj za svaku ljubiteljicu ili ljubitelja mirisnih bajki.

Advertisement