Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Popay pobjednik Jadranskih igara

Primoštenci osvojili vatrogasno vozilo.

U fantastičnom ugođaju na bazenu Ilirija u Biogradu na Moru, ekipa c.b. Popay iz Primoštena osvojila je titulu najbolje ekipe "malih mista" i ovjenčala se zlatom. Ali, za njih i njihove sumještane, zasigurno je najdraži trenutak bio preuzimanje vatrogasnog vozila koje im je pripalo kao pobjednicima ovogodišnjih Jadranskih igara.

U velikoj završnici, koja se u nedjelju navečer održala u Biogradu na Moru, susrele su se najbolje ekipe četiri regije koju čine "mala mista" od krajnjeg juga Dalmacije do sjevernih obala Istre. Svoje su vještine i snagu odmjerile ekipe Vranjic iz Solina, c.b. Popay iz Primoštena, Vlahov breg iz Matulja i ekipa Žajni iz Raba i to ovaj put kroz čak 6 igara: leteći vaterpolo, trka magaraca, pršut, morska alka, trka s ribarskim kašetama i konop.Vatrogasac René je tijekom natjecanja imao težak zadatak – pazio je da užarena atmosfera navijačkih tribina ostane u kontroliranim granicama što nimalo nije bilo lako. Navijači su u velikom broju došli podržati svoje ekipe, a neki od njih čak i s limenom glazbom. Natjecanje u navijanju trajalo je do samog kraja, bez posustajanja, a njima su se pridružili i brojni VIP gosti koji su željeli biti dio posebne atmosfere biogradskog bazena Ilirija.Toj atmosferi nisu mogli odoljeti ni prvi jadranski voditeljski par – Helga i Oliver, koji su osvježili svoje umijeće vođenja igara s par potezanja konopa.

I "Jadranska kuhinja" je ove nedjelje imala veliko finale – u završnoj večeri pod kontrolom Karmele i glavnog chef-a Mišela Tokića spremala su se čak tri jela, od toplog predjela do deserta i to sve autohtona hrvatska jela: fuži, palenta s brodetom, i na kraju – smokvenjak. Doprinos posebnosti velike završnice, dali su i mali obrtnici kroz akciju „Vrijedne ruke“

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Putovanja

Glavna preporuka za Biograd na Moru je - došli ste uživati, stoga uživajte! Ovaj dio svijeta stvoren je za to.

Drama Queen

Rekla bi moja draga kolegica, oštrim zagorskim naglaskom, "Pa, kaj ti ne znaš??!!" Naravno da ne znam. Prvi mi je put.

Budi fit

Jadranki Jurić pomogao ljetni TV show u borbi protiv visoke kilaže. 

Gastronomija

Tradicionalne delicije u zagrebačkom restoranu Primošten.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.