Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Popust na Philipsova glačala i usisavače

Zelena promidžbena akcija – popust na kupnju energetski učinkovitih kućanskih uređaja.

Razmišljajući ponajprije o uštedi energije, ali i o načinu života svojih kupaca, Philips je organizirao zelenu promidžbenu akciju u sklopu koje će se pojedini modeli nove linije glačala na paru i usisavača EnergyCare s inovativnim sustavom HEPA Air Seal moći kupiti po povoljnijim cijenama. Akcija traje do kraja studenoga ove godine i uključuje Philipsove kućanske uređaje koji pridonose smanjenju potrošnje energije i emisije ugljičnog dioksida bez značajnih promjena u životnom stilu.

Glačala i usisavači u skladu s prirodom

Ekološki prihvatljiv način života i niže kućanske troškove moguće je postići uz Philipsovu najpovoljniju kupnju glačala na paru i usisavača EnergyCare. Tako za vrijeme trajanja promidžbene akcije na četiri modela glačala na paru može se ostvariti popust od 10 posto.


Linija glačala EnergyCare najnoviji je dodatak Philipsovoj liniji energetski učinkovitih kućanskih uređaja koji omogućuju izvrsne rezultate uz uštedu energije. Za razliku od ostalih glačala koja troše čak 90 posto energije na kontinuirano pretvaranje vode u paru, glačala EnergyCare štede energiju zahvaljujući pametnom sustavu pare koji smanjuje njenu količinu dok je aparat u pripravnosti, čime je osigurana ušteda energije od 20 posto. Tako se uz odlične rezultate glačanja istodobno pridonosi očuvanju okoliša i ekonomičnoj uporabi energije, a tijekom šestogodišnjeg korištenja ostvaruje se ukupni povrat vrijednosti Philipsovih glačala.U Philipsovu zelenu akciju uključeni su i pojedini modeli ekousisavača s inovativnim sustavom HEPA Air Seal, koji za rad iskorištavaju i do 35 posto manje energije u usporedbi s ostalim usisivačima na tržištu iste snage te uz perivi HEPA filter koji sadržavaju u potpunosti zadržavaju nečistoće unutar uređaja, osiguravajući čist zrak bez alergena i zdrav dom.

Proizvodi uključeni u akciju mogu se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Gastronomija

Osim što će vas na dulje staze napuniti energijom, ti napitci će vaš organizam opskrbiti i zdravim nutrijentima.

Dizajn

Bežične slušalice Philips oličenje su vrhunskih performansi i korisničkog iskustva.

Savjeti i preporuke

Svi ovi kozmetički čarobnjaci, udruženi su u setove za cjelokupnu njegu muškarca kojemu su važni stil i kvaliteta.

Dobar posao

Znamo da djeca, ali i odrasli postaju poput osoba s kojima se druže. Pa i kaže se 's kim si, takav si'.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.