Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Popusti pri ruci u Importanne Centru

Vaš Centar u Centru – najbolji izbor za kupovinu.

Importanne centar, prvi shopping centar u Zagrebu, očekuje vas s posebno pripremljenim popustima i sniženjima. Ljubazne promotorice Importanne Centra dati će vam letak u kojem su navedeni mnogobrojni popusti. Kako temperature odlaze u minus, tako i Importanne Centar ruši svoje cijene na veliko zadovoljstvo svojih vjernih kupaca.

Importanne ni ove godine nije zaboravio zaljubljene, pa na svojoj Facebook stranici nagrađuje kartama za romantični koncert Ivana Zaka koji će se održati 14. veljače na samo Valentinovo. Posjetite njihovu Facebook stranicu, igrajte se, zabavite, osvajajte nagrade i saznajte najnovije informacije o ponudi trgovina.Raznolika ponuda u kojoj svatko može pronaći nešto za sebe i svoje najmilije postaje najbolji izbor za kupovinu. U strogom centru grada s velikom dnevnom cirkulacijom Importanne Centar se nameće kao logičan izbor kada želite kupiti odjeću i obuću sebi ili svojim najmilijima, a sve to uz laku i brzu dostupnost. Importanne svoju popularnost duguje odličnoj lokaciji jer mnogi pri odlasku u grad ili povratku kući zastanu i obave shopping što kod drugih centara iziskuje veliki gubitak vremena. Širok izbor odjeće i cipela garantira da ćete lako izabrati kombinaciju po svom ukusu. Da bi sve bilo potpuno tu su i ostale 'sitnice – satovi, naočale te još mnogo modnih dodataka. Mnoštvo kafića i lokala brze hrane brinu za dobro raspoloženje posjetitelja nakon iscrpljujuće potrage za krpicama.Ne trošite vrijeme, obavite kupnju i razveselite sebe i svoje najmilije, sve na jednom mjestu. Importanne Centar je vaš Centar u Centru.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Fashion report

Preko 3000 modnih marki sniženih do 80%, više od 500 novih ponuda svaki dan i besplatan povrat samo su neke od pogodnosti BestSecret trgovine.

Budi fit

Glad je vrlo neugodan, ponekad čak i bolan osjećaj.

Događanja

Odaberite SuperCard poklon karticu, s kojom ćete sigurno obradovati najmilije za koje želite da uživaju u čaroliji darivanja.

Budi fit

Mitovi ne postoje samo u prošlosti, oni se stvaraju svakodnevno i ima ih u svim područjima života – od zdravlja, hrana i financija do...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.