Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Porođajne muke prvog outleta

Samo dan nakon što je svečano otvoren za VIP uzvanike, prvi i najveći hrvatski outlet centar- Roses Fashion Outlet u Svetom Križu Začretju je zatvoren.

 – Gospodarska inspekcija je zatvorila Roses Fashion Outlet zbog toga što je istovremeno trebalo ishoditi više dozvola, a isto tako od strane zakupaca i od strane građevinske tvrtke je bilo potrebno izvršiti još neke adaptacije. Sada svi zajedno radimo na usklađivanju tih uvjeta, priopćili su iz Rose Fashion Outleta. Otvorenje je bilo 7. studenog, a inspekcija je zatvorila outlet dan nakon toga.

Tako su mnogi potencijalni kupci morali odustati od šopingiranja u 14 trgovina koje su bile u subotu otvorene do 16 sati, a od sveukupno predviđenih 70-tak trgovina s više od sto najkvalitetnijih robnih marki koje će biti na stalnoj rasprodaji od 30 do 70 posto. Među ostalim tu su: Benetton, Sisley, Puma, Ralph Lauren, Max Mara, a neće izostati niti Armani, D&G, Versace i mnogi drugi. Roses Fashion Outlet, kako su naglasili investitori, predstavljaju novu generaciju outleta prema europskim mjerilima, a uzori se nalaze u shopping „mekama“ kao što su Las Vegas (Caesars Palace) i Rim (Castel Romano).

– Više od 17.000 posjetitelja je bilo zadovoljno onime što su vidjeli, no naravno da je moglo biti i bolje. Još jednom se najiskrenije ispričavamo svim kupcima i posjetiteljima na eventualnim neugodnostima. Obećajemo da ćemo vrlo skoro ispuniti sve što se od nas očekuje. I ovim putem molimo sve posjetitelje da sačuvaju svoje troškove od autoceste kako bi ih prilikom sljedećeg dolaska u Roses Fashion Outlet mogli ugodno iznenaditi, rekao je Miroslav Brnjak, account director iz Relatuma, agencije za odnose s javnošću.

Najbolji svjetski modni brandovi

Dodao je kako će odmah nakon što osiguraju sve potrebne dozvole ponovo otvoriti Roses Fashion Outlet s puno novih trgovina i najboljim svjetskim modnim brandovima. A službeno otvorenje najavljeno je za 6. prosinca. Konkurencije u vidu skorašnjeg otvorenja outleta u Svetoj Heleni se kaže ne boje pošto su kupci već nahrupili u trgovine koje su bile otvorene, što dovoljno govori o snazi njihovog koncepta.

Također je opovrgnuo tvrdnje da je nedostatak novca razlog nedovršenosti. Ujedno je istaknuo da uz glavnog izvođača radova, svaki dobavljač može potvrditi točno i redovito plaćanje Roses Fashion Outleta, odnosno investitora.

Bez obzira na porođajne muke, čini se da bi se na ponovnom otvorenju mogao zbog pogodnog prometnog položaja očekivati i iznimno velik broj kupaca iz Slovenije, Austrije i Mađarske, te Bosne i Hercegovine.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.