Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Kultura

Poslije svega

Osvoji napeti krimić koji otkriva neograničenost ljubavi i izdržljivost granica tjelesne snage.

Rosamund Lupton autorica je New York Times bestselera Sestra koji je prošle godine bio najprodavaniji roman u Hrvatskoj, te je proglašen i najboljim debitantskim romanom 2011. godine. Njen najnoviji hit roman Poslije svega je vrlo uvjerljiva, uzbudljiva i napeta priča o majci koja će učiniti sve da zaštiti svoje dijete. Knjiga je na Amazonu u samom vrhu Top 10 najboljih trilera 2012. godine, a urednici Publisher weeklya izabrali su baš ovaj naslov kao najbolju knjigu godine.Škola je u plamenu. Grace ugleda dim, koji se diže prema plavetnilu ljetnoga neba, i potrči znajući da je njezina kći tinejdžerica još unutra. Utrčava u zgradu, u samo srce buktinje, kako bi je spasila. No, požar nije slučajno buknuo. Grace postaje sve jasnije da ga je netko podmetnuo, kao i to da ga je netko pokušao prišiti drugome. Poslije svega, Grace mora otkriti identitet osobe koja je požar podmetnula i koja još nije izvršila svoju nakanu. Šok će biti još veći kad spozna da su njezina djeca i dalje u opasnosti. Pritom će u sebi otkriti snagu za koju nije ni znala da je posjeduje, snagu koju ima samo majka čije se dijete nađe u nevolji.

OSVOJI KNJIGU

Mozaik knjiga vam poklanja knjigu Poslije svega autorice Rosamund Lupton.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom POSLIJE te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koga Grace spašava iz škole u plamenu?

Vaše prijave primamo do 27. prosinca 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 

Dobitnica je Nataša Kusturica. Častitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

She Book Club

U godini kada obilježavamo 25 godina od objavljivanja prvog romana „Harry Potter i kamen mudraca“, Mozaik knjiga najavljuje početak službene pretprodaje.

She Book Club

 Pronađi me pokazuje da neki ne prezaju ni pred čime kako bi se pobrinuli da će istina ostati skrivena.

She Book Club

„Vuk i sedam kozlića“ iz pera braće Grimm nova je priča u Mozaikovoj slušaonici.

She Book Club

Pedeset riječi za kišu epski je roman o tradiciji i slobodi smješten u poslijeratni Japan.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.