Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Kultura

Posljednja vojvotkinja

Osvoji živopisnu romansu koja se odvija između Engleske i Amerike.

Prvi roman Daisy Goodwin Posljednja vojvotkinja živopisna je romansa koja se odvija između Engleske i Amerike, a govori o trendu krajem 19. stoljeća odlaska bogatih Amerikanki u Europu kako si se udale za engleske plemiće.Cora Cash odrasla je u svijetu gdje novac otvara sva vrata. Bal na kojem je trebala prvi puta službeno stupiti u društvo dao je naslutiti kako će biti jedan od najraskošnijih tih zlatnih 1890-tih a ujedno i prikladan početak za njujoršku princezu. Pa ipak, njezino joj bogatstvo ne može kupiti ono za čime čezne – slobodu da bira vlastitu sudbinu. Corina majka žudi za plemićkom titulom za svoju kćer, a u Engleskoj – kamo su se zaputile kako bi Cori pronašle supruga – osiromašeni predstavnici plave krvi u redu čekaju kako bi upoznali američke bogate nasljednice. No, plemstvo je varavo okruženje. Cora srce dariva čovjeku kojeg jedva poznaje, te ubrzo otkriva kako je igra u koju se uključila nije potpuno jasna i kako buduća sreća ima svoju cijenu.

OSVOJI KNJIGU

Mozaik knjiga vam poklanja 2 knjige Posljednja vojvotkinja autorice Daisy Goodwin.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom VOJVOTKINJA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Zašto su se Cora i njena majka uputile u Englesku?

Vaše prijave primamo do 24. veljače 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Financije

U našoj kulturi ne postoji svijest o važnosti financijske pismenosti čemu je dokaz i činjenica da ona u hrvatskom obrazovnom sustavu nije uopće ili...

Dobar posao

Rad od kuće posljednjih godina sve je popularniji u Hrvatskoj, a u završnim mjesecima ove kalendarske godine nastavit će se potražnja za znanjima i...

She Book Club

„Zarađuj kao opasna faca“ financijski je priručnik poznate mentorice osobnog razvoja Jen Sincero i nastavak njezinoga bestselera „Ti si opasna faca“.

Horoskop

Lava očekuju nagrade, Jarac dobiva primamljivu ponudu!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.