Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Kultura

Posljednja vojvotkinja

Osvoji živopisnu romansu koja se odvija između Engleske i Amerike.

Prvi roman Daisy Goodwin Posljednja vojvotkinja živopisna je romansa koja se odvija između Engleske i Amerike, a govori o trendu krajem 19. stoljeća odlaska bogatih Amerikanki u Europu kako si se udale za engleske plemiće.Cora Cash odrasla je u svijetu gdje novac otvara sva vrata. Bal na kojem je trebala prvi puta službeno stupiti u društvo dao je naslutiti kako će biti jedan od najraskošnijih tih zlatnih 1890-tih a ujedno i prikladan početak za njujoršku princezu. Pa ipak, njezino joj bogatstvo ne može kupiti ono za čime čezne – slobodu da bira vlastitu sudbinu. Corina majka žudi za plemićkom titulom za svoju kćer, a u Engleskoj – kamo su se zaputile kako bi Cori pronašle supruga – osiromašeni predstavnici plave krvi u redu čekaju kako bi upoznali američke bogate nasljednice. No, plemstvo je varavo okruženje. Cora srce dariva čovjeku kojeg jedva poznaje, te ubrzo otkriva kako je igra u koju se uključila nije potpuno jasna i kako buduća sreća ima svoju cijenu.

OSVOJI KNJIGU

Mozaik knjiga vam poklanja 2 knjige Posljednja vojvotkinja autorice Daisy Goodwin.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom VOJVOTKINJA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Zašto su se Cora i njena majka uputile u Englesku?

Vaše prijave primamo do 24. veljače 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Obitelj

Manje trošite, više se volite!

Drama Queen

Ako išta na svijetu mrzim, onda je to licemjerstvo, ali licemjeri su svugdje oko nas.

Financije

Nikada nemojte zaboraviti kako se feng shui ne odnosi samo na položaj nekih predmeta u domu, već i na naš odnos prema životu.

Trendovi

Žene same sebe smatraju starima u 29. godini života, a muškarci tek u 58., pokazala su istraživanja.

Advertisement