Poslovni uspjeh kroz poslovni razvoj

Zarađujete li dovoljno? O kome to ovisi? Stanje na tržištu ograničava vaš prosperitet? Doživljavaju li vas? Tko ili što treba biti drugačije kako bi vama bilo bolje? Osjećate li se ponekad bespomoćno?Kako do uspjeha?

Na ova i druga pitanja odgovara ciklus radionica Srijedom u sridu, koji se sastoji od niza tema relevantnih za poslovni uspjeh, a odvijati će se u ugodnom ambijentu vinoteke Jabuke & ruže.

Jasmina Bjelica i Elena Cvjetković, coachevi radionica, ukratko opisuju svoj projekt: ''Srijedom u sridu susreti namijenjeni su svima zainteresiranima za osobni rast i razvoj i – uspjeh. U ugodnom i poticajnom, neformalnom okruženju radit ćemo na temama ključnim za poslovni uspjeh, uz čitav niz alata i metoda koje vam mogu pomoći.''

Svaka radionica traje ukupno 9 sati, podijeljenjih na 3 susreta po 3 sata (jednom tjedno), prilikom svakog druženja ima ćete priliku degustirati birana vina, a očekuje vas još iznenađenja.

Za sve sudionike ciklusa radionica, vinoteka odobrava popust od 10% za gotovinu i 5% za kartice.

Termin prvog susreta je 28. studenog, od 17:30 do 20:30h,  a održati će se u Vinoteci  Jabuke & ruže, na adresi Nova Ves 6 u Zagrebu. Broj sudionika je ograničen, a cijena modula iznosi 1000kn + pdv po osobi (trajanje 9 h). Prijaviti se možete na slijedeće e-mail adrese: [email protected] i [email protected].