Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Postani dadilja!

Kolektiva vam olakšava put do jednog od najljepših poslova na svijetu. 

Postanite dadilja s upisom u radnu knjižicu u učilištu Magistra za 1.790 kn. Pronaći posao u posljednje vrijeme nije nimalo lak ni zabavan zadatak. Gotovo jednako teško je roditeljima smjestiti svoje dijete u vrtić jer liste čekanja često znaju biti dulje od onih na Zavodu za zapošljavanje. No, upravo se tu krije prilika za novi posao – postanite dadilja!

U učilištu Magistra čeka vas verificirani obrazovni program za dadilje s upisom u radnu knjižicu, a po završetku edukacije dobit ćete i svjedodžbu ovjerenu od strane Ministarstva obrazovanja, uvjerenje o izvršenoj praksi čuvanja djece i priručnik za dadilje. Program traje ukupno 200 sati, od čega 36 sati čini teorijska nastava, 12 sati su radionice, a ostatak od 162 sata je onaj najvažniji dio – čuvanje djece.Jedini uvjet za polaganje programa su završena srednja škola, potvrda liječnika o sposobnosti za rad s djecom i minimalno navršenih 18 godina. Predavači na učilištu su uvaženi profesori psihologije, viša medicinska sestra, doktor medicine te ostali osposobljeni radnici.

Po završetku programa sve će dadilje moći otvoriti tvrtku za njegu i skrb, rekreaciju i poduku, animacijske programe i druge djelatnosti kao i vlastiti vrtić. Buduće će dadilje imati i značajnu prednost pri zapošljavanju jer je Vlada predložila da se roditeljima plaćanje dadilje olakša sufinanciranjem kroz porezne olakšice ili putem jedinica lokalne samouprave.Cijeli stručni program snižen je uz malu pomoć Kolektive s 4.000 kn na 1.790 kn, čime vam je još više olakšan put do jednog od najljepših zanimanja na svijetu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Drama Queen u epizodi - dadilja.

Putovanja

Hrvati se ne odriču putovanja.

Obitelj

Popust od 10% pri plaćanju karticom MasterCard.

Duh i tijelo

Kolektiva vam nudi 51% popusta za suprostavljanje gripi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.