Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
<a href="https://www.freepik.com/free-photos-vectors/background">Background photo created by senivpetro - www.freepik.com</a>

Život u dvoje

Postani magnet za muškarce

10 savjeta za privlačenje svih pogleda.

Ponekad se čini da neke žene privlače muškarce više nego druge. U čemu je njihova tajna i može li svaka žena biti magnet za muškarce bez obzira na to kako izgleda? Možda je vanjski izgled prvo što se primijeti na nekome, ali to zasigurno nije jedino i ono što privlači. Kombinacija stava i ponašanja, pokreta tijela i onog nečeg čime žena zrači recept su za privlačenje pogleda svih muškaraca u prostoriji. Donosimo deset savjeta pomoću kojih ćete postati neodoljiv magnet muškarcima.

1. Samopouzdanje

Većina žena koje su magnet za muškarce, itekako su svjesne svoje privlačnosti i nitko ih ne može uvjeriti u suprotno. Ako mislite da ste komad i zaista vjerujete u to, i drugi će povjerovati u to.

2. Budite pozitivni

Nitko ne voli negativne ljude koji se stalno žale. Nemoguće je flertovati s djevojkom opterećenom životom i problemima koje stalno spominje. Zanovijetanje nije privlačno, a pogotovo na početku poznanstva. Privlačne djevojke zrače pozitivnim stavom.

3. Nemojte govoriti ružno o drugim ženama

Muškarci vole samopouzdane žene, a žena koja komentira druge žene, ne ostavlja dojam da je zadovoljna sa sobom i svojim životom. Ogovaranje i vrijeđanje drugih žena pokazuje nesigurnost i ljubomoru.

4. Budite opušteni

Djevojke koje se mogu opustiti i zabaviti na bilo kojem mjestu, od uglednog restorana do biljara, privlače svakog muškarca. Njima se sviđa pomisao da će im biti zabavno u društvu s takvom ženom, a ona će se i lakše uklopiti u njegovo muško društvo.

5. Odjeća

Moderna odjeća na kojoj vam zavide prijateljice, zasigurno neće impresionirati muškarce. Kod njih pali jednostavnost i prirodan izgled, a to znači da vam kosa miriši, da izgledate svježe i da se osjećate ugodno u svojoj koži. Odaberite lijepu, ali profinjenu odjeću u kojoj se osjećate ugodno, ali i seksi.

6. Ambicioznost

Mnogi dečki su opsjednuti mišlju da su sve žene sponzoruše. Pokažite mu da imate svoj posao, strasti i ciljeve u životu. Muškarcima je njihov poslovni uspjeh izrazito važan, a pravi muškarci se ne boje ambicioznih žena. Također, ako ste spremni platiti svoje piće, pokazat ćete mu da ste sposobni brinuti o sebi i ne čekate njega da vas spasi.

7. Ispunite svoj život

Ako vas muškarac zove van, a vi nikad nemate vremena i glumite teško dostupnu, to vam se može obiti o glavu. No, dečkima se sviđa kad žena ima život ispunjen lijepim stvarima da i sami požele biti dio njezinog života. Dogovori i obaveze pomažu da se osjećate ispunjeno, sretno i samopouzdano. A to su tri osobine koje ženu pretvaraju u magnet za muškarce.

8. Nemojte loviti muškarce

Izlazite van zbog zabave, dobrog društva i prijatelja, a ne da tražite budućeg muža. Žene koje imaju samo jedan cilj, a to je pronaći dečka, muškarcima se mogu činiti očajne, a nijedan ne želi osjećati takav pritisak. Na privlačnoj ženi se vidi da se zabavlja i da uživa u tome što radi. A tko ne bi htio biti u društvu s takvom osobom?

9. Privucite ga pogledom

Samopouzdana žena zna privući pogled muškarca i zadržati ga. Ako mu ne pokažete da vas zanima, teško će se odlučiti prići vam. Pokažite mu da vam se sviđa i gledajte ga u oči nekoliko sekundi, nasmijte se i zatim se okrenite. On će se osjećati samopouzdano i biti siguran da ga nećete odbiti.

10. Ne zaboravite na osmijeh

I naravno, ništa nije privlačnije od iskrenog osmijeha na licu. Žene se često smiju prirodno, u situacijama kada toga nisu svjesne, a u društvu muškaraca su previše napete.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Unatoč brojnoj literaturi, internetu i emisijama o ovoj temi, mnogi pogrešno vjeruju u istinitost nekih od uvriježenih mitova...

Savjeti i preporuke

Čak i one najsamouvjerenije žene nerijetko počinju osjećati nelagodu kad su im tijela u pitanju.

Seks

Očekivanje da partner čita naše misli i želje zasigurno ne vodi dobrom seksu.

Život u dvoje

Svejedno kojeg su oblika i boje, ne zaboravite da taj ures na muškom licu mora prije svega biti njegovan!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.