Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Postanite NLP stručnjak

Filaksova akademija za uspjeh na poslovnom i privatnom planu.

Znanja i vještine možete koristiti u poslovnom i privatnom životu, kao što ih već prakticiraju mnogi uspješni poslovni ljudi diljem svijeta. U današnje vrijeme brzih promjena i konstantnih izazova, velik broj poslovnih ljudi, poduzetnika, ali i tvrtki suočava se s problemima opstanka na tržištu.

Bez dobre poslovne strategije, kvalitetno postavljenih ciljeva, uspješne komunikacije i prenošenja ideja i poruka, budućnost poslovanja postaje vrlo neizvjesna. Ako vam je cilj prepoznati i u potpunosti iskoristiti vlastite potencijale i potencijale svojih suradnika i zaposlenika, prava edukacija za vas je NLP poslovna akademija.


Što je Neuro – lingvističko programiranje?


NLP je studija ljudske izvrsnosti. Sadrži skup vještina, tehnika, stavova i uvjerenja, koja nam pomažu boljem razumijevanju vlastitih i tuđih obrazaca ponašanja, mišljenja i djelovanja. Omogućava uspostavu kvalitetnog odnosa s drugim ljudima i kreiranje budućnosti kakvu želimo.

Vidimo i čujemo ono o čemu razmišljamo. Ono o čemu razmišljamo jest ono što osjećamo. Ono što osjećamo utječe na naše reakcije. Reakcije postaju naše navike, a navike određuju našu sudbinu (Bob Gass).


Ako se uključite u NLP akademiju, dobit ćete odgovore na sljedeća pitanja:
  • Kako prenijeti ideje i poruke zaposlenicima, partnerima i tržištu na razumljiv i motivirajući način?
  • Kako kvalitetno postaviti i uspješno realizirati ciljeve?
  • Na koji način mogu upravljati vlastitim emocijama i ostvariti stabilnost u današnjem nestabilnom okruženju?
  • Kako ću postati kreativan, opušten, efikasan i konstruktivan pristup rješavanju problema?
  • Na koji način mogu otkriti temelje vlastite izvrsnosti, tako da je mogu koristiti u bilo kojem kontekstu (poslovnom i privatnom) kada god poželim?
  • Kako mogu probuditi izvrsnost u drugima?
  • Na koji način mogu iskoristiti neograničene mogućnosti vlastitog uma za kreiranje novih i razvitak postojećih ideja?
  • Kako mogu stvoriti navike koje će mi pomoći postati ono što želim biti
Korisne činjenice:

– 18 od 30 korporacija s vrha liste London Stock Exchange koristi treninge ili konzultantske projekte temeljene na NLP-u
– Istraživanje pokazuje da manageri, koji koriste NLP postižu značajan napredak u postizanju ciljeva i bilježe bolje rezultate (Jennifer Ann Young)

Kroz 144 školska sata koja će se održavati jednim vikendom mjesečno steći ćete međunarodno priznati certifikat NLP practitioner. O rasporedu predavanja i uvjetima više pročitajte ovdje.
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Top menadžerica

U organizaciji tvrtke Filaks, 24. listopada 2019. u hotelu Panorama Zagreb, održat će se konferencija Power – Need – Success, uz 13 uspješnih stručnjaka...

Dobar posao

Iza skraćenice NLP se krije naziv za Neuro-lingvističko programiranje, tema koja se sve više spominje i intrigira kako poslovne krugove, tako i sve one...

Događanja

Na konferenciji Obiljka će se govoriti o obilju u koje vrijedi ulagati.

Dobar posao

Život je iskustvo. Neke stvari se jednostavno dogode. I nisu nam uvijek po volji.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.