Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Postanite zdraviji – besplatno

10 načina uz pomoću kojih možete spriječiti i liječiti.

1. Jedite zdravije, ali bez nove kuharice

Vi najbolje znate koji obroci vam pašu, a od koji vam stvaraju nadutost. Znate što volite, a što ne. Napravite popis i držite se upravo tih namirnica.

2. Hidratizirajte kožu testerima

Uvijek uzimajte testere. Pogotovo ukoliko su to oni renomiranih marki. Isprobajte, vidite da li vam pašu i osvježite lice tonikom ili maskom iz vrećice.3. Besplatni pregledi

Iskoristite priliku za svaki pregled kože, težine, visine, pulsa koji se nudi u trgovinama ili ljekarnama. Moguće je da će vam stručnjaci ukazati na problem kojem se niste nadali, a osim toga uvijek možete dobiti koristan savjet.

4. Prestanite konzumirati cigarete


Ako ste dosljedni i jakog karaktera, to vam neće biti problem. Uštedjet ćete novac, ali i smanjiti rizik za bolesti srca i pluća.

5. Posudite DVD-e

O fitnessu ili bilo čemu drugom, uvijek je korisnije posuditi od prijateljice, nego kupovati. Uostalom ovako je veća vjerojatnost da ćete ga zaista pogledati, budući da ste ograničeni vremenom.

6. Preuzmite s Interneta zdravstveni kalendar

On će vas podsjetiti na zdravstvene testove, otkriti simptome potencijalnih bolesti te dati važne savjete o tome kako čitati upute na lijekovima ili zatražiti drugo mišljenje.7. Instalirajte besplatne zdravstvene aplikacije

Postoji više od 3.000  iTunes aplikacija osmišljenih da vam pomognu u zdravlju i većina njih je besplatna. Pronađite onu koja odgovara vašem problemu i budite ažurni.

8. Napravite obiteljsko stablo

Zdrava budućnost mora počivati na čvrstim temeljima. Stablo će vas još bolje upoznati s rizicima i sklonostima različitim bolestima.

9. Povoljan sport

Postoje dvorane i sportovi koji nude isprobavanje sprava ili probni rok besplatno. Ili barem s popustom. Raspitajte se i učlanite.

10. Razgovarajte o problemu


Sa svojim ukućanima ili s grupama podrške, ukoliko je zdravstveni problem teži. Razgovor će upoznati vaše bližnje sa situacijom u kojoj vam upravo oni mogu pomoći, a osim toga, olakšavanjem svoje duše, osjećat ćete se bolje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Usprkos dijagnozi koja ju je šokirala, baš kao i sve oko nje, odlučila je upravo u tom trenutku dati otkaz i otvoriti svoju firmu.

Duh i tijelo

Zimski wellness igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže tijela i duha tijekom hladnih mjeseci.

Zdravstveni karton

Važno je napomenuti da Kegelove vježbe nisu korisne za sva stanja zdjeličnog dna, stoga je ključno da ih procijeni kvalificirana osoba.

Duh i tijelo

Priroda i u ovom slučaju može pružiti djelotvornu pomoć, a prednost biljnih preparata u odnosu na sintetske jest da oni ne stvaraju ovisnost i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.