Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Postavljanje ciljeva u novoj godini

Jeste li postavili ciljeve za iduću godinu? Jesu li to isti ciljevi koje ste postavili prošle godine?

Jeste li postavili ciljeve za iduću godinu? Jesu li to isti ciljevi koje ste postavili prošle godine? Sjećate li se uopće ciljeva koje ste postavili prošle godine? Želite li ove godine biti uspješniji u ostvarivanju svojih ciljeva?

Postavljanje ciljeva je ključno, ako želimo početi kreirati promjene u svom životu.
Na kraju godine, uvijek je dobro napraviti pregled prošle godine kako bismo osvijestili gdje smo i kojim putem se želimo nastaviti kretati.

Postavljanje ciljeva može nam pomoći da napredujemo u životu. Ciljevi nam daju putokaz koji trebamo slijediti. Ciljevi su izvrstan način da se držimo odgovornima, čak i ako ne uspijemo. Postavljanje ciljeva i rad na njihovom postizanju pomaže nam definirati što doista želimo u životu.

Razmislite što želite prizvati u svoj život, na što se želite fokusirati i kako se želite osjećati u 2023.⁠ u godini.

Tijekom ove dvosatne radionice osvijestit ćete područja svog života kojima je potrebno više pažnje i dopustiti si da ugodite prirodnoj mudrosti svog tijela.⁠ Kroz polagani yin yoga sat uz afirmacije i postavljanje namjere, provesti ću vas kroz duboko istezanje koje pomaže oslobađanju napetosti i osvješćivanju svojih misli i emocija.

Zatim ćemo nastaviti s vođenom meditacijom kako bismo dotaknuli ono što želimo i kako bismo postavili namjeru za narednu godinu.

Završit ćemo sa zapisivanjem dobivenih odgovora uz pomoć mojih pitanja kako bismo sve detalje ciljeva osvijestili i stavili na papir.

Kada ciljevima dodamo dozu konkretnosti, postavimo ih i zapišemo, onda to postaju ciljevi prema kojima se počinjemo kretati.

Jedan od razloga zašto se ciljevi zapisuju je taj što se na neki način svojim rukopisom i energijom obvezujemo da ćemo to i ostvariti. S druge strane kada zapisujemo svoj cilj, dobivamo nove ideje i uvide i cilj nam postaje puno jasniji.
Tijekom yin yoga sata kupat ćemo se u zvukovima tibetanskih zdjela, koshija, kišnog štapa i ostalih zvukoterapijskih instrumenata.

Nakon radionice nadam se da ćete se osjećati jasno, inspirirano i motivirano te spremni za akciju i poduzimanje prvog koraka u ostvarenju svojih ciljeva.

Link na radionicu: https://www.facebook.com/events/5624672917651509

Izabela Marić,
certificirana učiteljica yoge i holistic life coach
www.verbasana.com

Više

Dobar posao

Kada su u pitanju vaši ciljevi i put kojim do njih idete, strah se zna ispriječiti kao debeli zid pred vama. Kako ga preskočiti?

Duh i tijelo

U slučaju da sami sebi još uvijek niste obećali što to planirate ispuniti sljedeće godine - krajnje je vrijeme.

Duh i tijelo

Prvi zapisi o mudrosti pronađeni su u starim egipatskim spisima koji datiraju negdje oko 3000. godine prije Krista.

Duh i tijelo

Ako želite stvari koje nikad niste imali, morate raditi stvari koje nikad niste radili…

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.