Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Potpuna njega lica i tijela

Kozmetički salon Praktika Pollak u Zagrebu nudi mnogobrojne usluge.

Zagrebački kozmetički salon s dugogodišnjom tradicijom – Praktika Pollak nalazi se u Hebrangovoj 13 i postoji već skoro 40 godina. Postojeći koncept uspješnog rada u ovom salonu rezultat je ne samo bogatog iskustva u praksi već i sustavnog i neprekidnog obrazovanja i usavršavanja na svim područjima primijenjene kozmetike: u primjeni preparata za njegu lica i tijela kao i u odabiru i primjeni ručnih masažnih tehnika.

Danas, kao i u proteklim godinama, sve su usluge pažljivo usmjerene na cjelovitu njegu lica i tijela današnje žene i to ne samo u smislu otklanjanja estetskih nedostataka, već prije svega i u smislu sustavnog održavanja njezinog zdravlja.Za svaku klijenticu u salonu osmišljavaju se jedinstveni programi njege lica i tijela, vrlo često se kombinira primjena aparata i preparata uz posebne ručne masažne tehnike u jednom tretmanu zbog što bržeg i trajnijeg rezultata odabrane njege. Ti su programi uvijek individualni, određuju se prema potrebama, ali i željama svake klijentice zasebno.Za njegu lica i tijela koriste se preparati poznate kozmetičke kuće Selvert iz Švicarske. Na tržištu su najpoznatiji njihovi pripravci za duboku hidrataciju i za brzu i vrlo efektnu regeneraciju kože lica. Učinkovitost tih preparata postiže se posebnim sastojcima kao što su matične stanice divlje alpske ruže i posebne vrste švicarske jabuke.

Tretmani s čokoladnim voskom i 24-karatnim zlatom

Kozmetički salon nudi posebne tretmane za visoki stupanj regeneracije kože lica: poznate, vrlo luksuzne tretmane pomoću pripravaka Selvert koji sadrže 24-karatno zlato. Ti su tretmani namijenjeni zreloj i posebno zahtjevnoj koži lica kojoj su potrebni posebno snažni poticaji za brzi i efektni oporavak, a koriste se i u slučaju posebnih ili svečanih prilika kada koža lica treba naglo zablistati.U salonu nude uslugu posebno učinkovite depilacije pomoću čokoladnog voska i pomoću voska sa zlatom koji se koristi za depilaciju dlačica na licu.

Dugotrajno uklanjanje dlačica i Vodderova limfodrenaža


Osim depilacije čokoladnim voskom, salon nudi uslugu dugotrajne fotodepilacije pulsirajućim svjetlom uz pomoć aparata izraelske tvrtke Home Inovation koji je na području IPL uređaja u kratkom roku postao veliki svjetski hit. Nova, potpuno unaprijeđena tehnologija uspješno objedinjuje vrlo nisku razinu radnog intenziteta postupka fotodepilacije s visokom razinom svjetlosne energije.Praktika Pollak dugi je niz godina poznat po primjeni Vodderove limfodrenaže – ručne masažne tehnike po dr. Vodderu, iznimnoj i praktički jedinoj metodi koja je, danas sve više, potrebna za sustavno i efikasno otklanjanje otpada iz organizma.Usluge salona obuhvaćaju i područje edukacije i poduke. Licencu stručnog voditelja za održavanje seminara iz originalne Vodderove limfdrenaže (Viktorie Pollak, edukator, autorizirane Škole dr. Voddera u Austriji) salon posjeduje od 1985. godine. Otad se, sve do danas, redovito održavaju osposobljavanja za fizioterapeute, masere i kozmetičare te aromaterapeute u dnevnim seminarima uz mogućnost individualne poduke za jednu ili dvije osobe.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Duh i tijelo

Masaža prstiju pomaže nam osloboditi se napetosti u organizmu uz istovremeno otpuštanje blokada i nesmetan protok energetskih puteva.

Beauty report

Pravilnom njegom i prehranom do duge, guste i zdrave kose.

Budi fit

Ako patite od tvrdih vratnih mišića i bolova u vratu zasigurno će vam sljedeći savjeti pomoći u opuštanju istih.

Zanimljivosti

Svaki tretman masažom u Arun Thai Massage by Leo salonu usmjeren je i krojen u skladu s individualnim potrebama, a cjelokupni doživljaj upotpunjuje i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.