Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Potvrđeno – Beyonce stiže u Zagreb!

Karte po cijeni od 140 do 1000 kuna od ponedjeljka.

R’n’b diva Beyonce pružit će Hrvatima najveći glazbeni spektakl 26. travnja 2009. godine u Areni. Zagreb je početna točka njene europske turneje imena „I Am… Sasha Fierce“.

– Beyonce 100 posto nastupa u Areni, a karte će se već u ponedjeljak moći kupiti u velikom rasponu cijena od 140 do 1000 kuna, rekao je ravnatelj Koncertne direkcije Davor Žagar.

Turneja će trajati dva mjeseca te bi mogla biti jedna od najboljih koje Europa, a tako i Zagreb očekuje sljedeće godine.. Nastupi će trajati dva sata, a osim već svima poznatih hitova, Beyonce će pjevati i pjesme s najnovijeg, trećeg studijskog albuma imena „I Am Sasha Fierce“ kako se zove i sama turneja. Naime Sasha je takozvani pjevačicin alter ego za koji ona sama kaže da je zabavniji, otvoreniji i seksualniji.

Nakon Zagreba pjevačica i njena velika trupa kreću na put ka Beču, Budimpeštu te još 17 gradova od kojih je posljednji u Belfastu.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

FOREO - koji je oduvijek zastupao autentičnu ljepotu i odvažnost – predstavlja zvijezde koje su svojim poduzetničkim i humanitarnim pothvatima te zalaganjem za položaj...

Financije

Nijedan glazbenik i pjevač nije imao hrabrosti kockati se karijerom kao ona, ali zato je njen uspjeh bio fenomenalan i postavio je nove standarde...

Knjige i glazba

Do koncerta koji svi željno iščekujemo dijeli nas još samo nešto više od mjesec dana.

Knjige i glazba

Rezervirajte 11. kolovoza 2017. godine za Pulsku arenu i Silk Road Festival jer vas očekuje pravi spektakl i vatromet orgazmičnih nota ponajboljih kineskih glazbenika.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.