Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Putovanja

Povoljni letovi iz Croatia Airlinesa

Pristupačne cijene avio karata za odabrane letove unutar Hrvatske.

U želji da putnicima ponudi još prihvatljivije uvjete putovanja i na domaćim destinacijama, Croatia Airlines pripremio je posebnu ponudu vrlo povoljnih avio karata. Za odabrane letove unutar Hrvatske u ponudi su avio karte po cijeni već od 249 kn u jednom smjeru.

Iz Zagreba poletite u Dubrovnik, Split, Brač, Zadar i Pulu (kao i u obratnom smjeru), te iz Splita u Dubrovnik (i obratno).Podsjećamo, broj aviokarata po povoljnijim cijenama ograničen je, a navedena ponuda vrijedi isključivo za karte kupljene preko službenih internetskih stranica. Cijena uključuje pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC), kao i besplatan prijevoz jednog komada prtljage, uslugu u zrakoplovu, a putnici letenjem skupljaju i nagradne milje.
Više informacija o ovoj atraktivnoj ljetnoj ponudi i uvjetima putovanja, kao i sve druge korisne informacije, možete pronaći na službenim stranicama, zatražit preko Kontakt centra (tel. 01 – 6676 555, 062 – 500 505 i *500 – za pozive iz Hrvatske preko mobilnih uređaja) te u svim poslovnicama Croatia Airlinesa.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Putovanja

Kalelarga, crkva Sv. Donata, Kneževa i Providurova palača odvode u neka davna i zaboravljena vremena

Putovanja

Avionske karte su obično najveći trošak tijekom nekog putovanja, osobito u današnje vrijeme kada cijene sve više i više rastu. Međutim, ne mora uvijek...

Zanimljivosti

Pelješac se vratio u zlatno doba, u vrijeme kada je poluotok bio pomorsko središte Mediterana.

Putovanja

Unatoč ovoj prirodnoj raskoši, prepoznatljivi simbol općine Ližnjan ipak je skromna, prelijepa, jarko žuta i mirisna brnistra!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.