Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Povratak ženstvenosti

Crveni ruži i eye-linera poželjni ove zime.


1. NEUTRALNO

Moderno na sofisticirani način. Cijela paleta neutralnih ružičastih i bež tonova sjenila i rumenila upotpunjena je transparentnim puderima sedefastog sjaja. Najnovije teksture daju licu svijetao, njegovan i prirodan izgled. Svjetlucanje mikročestica make-upa pogodno je za dan i za noć. Oči istaknute maskarom ili eye-linerom zanimljiv su kontrast gotovo neutralnim usnama.2. METAL

Zahvaljujući najnovijim high-tech formulama novih sjenila i ruževa za usne, efekt svjetlucanja djelića metala i kristala na licu, neodoljiv je. Koristi se smeđa, plava i zelena metalik boja, te srebrna i zlatna za naglašavanje kutova očiju. U stilu legendarnih Bond djevojaka – paleta metalik ružičastih i nježno plavičastih tonova ne koristi se isključivo za oči, već i za usne, trepavice i nokte.3. CRNO

Dramatično, ekstravagantno i tamno – nastavlja svoju priču heroina drame lansiranu protekle sezone. Reinterpretacija klasičnog izgleda, uz naglašeno tamno sjenčenje kapaka i strogo konturirane obrve, u snažnom su kontrastu s izrazito bljedim matiranim tenom. Usnice također ostaju blijede ili, u stilu Grete Garbo, krvavo crvene i male, jasno ocrtanih kontura.
4. BOJE

Samo je djelomično točno da će nastupajuću sezonu obilježiti tamni make-up i blijedilo lica.

Kao kontrapunkt oskudnom zimskom koloritu, javlja se eksplozija odvažnih, jarkih boja ukomponiranih u najnoviji make-up hommage osamdesetim godinama prošlog stoljeća. Za moderan i ekstravagantan izgled.

5. CRVENI RUŽ

Crveni ruž definitivno je broj jedan kada je riječ o najnovijim trendovima make up-a. Mat teksture prikladne za cool dnevni izgled i sjajne i svjetlucave varijante prikladne za večer – prizvaju duh klasične elegancije i modne prošlosti. Valja imati naumu da će ovakav look, ipak najbolje pristajati uz vrlo svijetao ten i decentno našminkane oči. Glamurozno, sofisticirano i pomodno – u svakom slučaju.
6. EYE-LINER

Precizna tanka crta kistom na kapku iznad trepavica, koju su slavnom učinile Audrey Hepburn, Liz Taylor i Brigitte Bardot, ponovno je in. Javlja se u ponešto izmijenjenoj varijanti klasike 50-ih godina, pa što se oblika i boja tiče pravila nema. Novost je što se često nalazi na licu koje uopće i nije našminkano.

Ono što jest ostalo isto – točnost linije i mačkasta zavodljivost pogleda.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

She Book Club

Prvi mjeseci u godini kao stvoreni su za boravak na toplom, u dobrom društvu. Za mnoge od nas to znači uz dekicu i –...

Trendovi

Da je bila riječ o dobroj odluci potvrdio je već prvi pogled na prostranu garažu.

Fashion report

Rezultat spomenutog je "Love the future again" kolekcija temeljena na prirodnim tkaninama i bojama.

Trendovi

Kada u trgovini vidite prekrasan komad odjeće i sa zadovoljstvom ga kupite, rijetko kada vodite brigu o tome kako ćete ga prati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.