Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Pozdrav ljetu s Anom Rucner i Oliverom Pooleom

Ana Rucner dovela u Zagreb jednog od najboljih britanskih pijanista nove generacije Olivera Poola.

Kako to zvuči kad dva mlada vrsna glazbenika, Ana Rucner i Oliver Poole sjedine svoja glazbala koja vjerno prenose njihovu strast i emocije, violončelo i klavir i skladno zasviraju danas se moglo čuti na druženju s medijima, kod zagrebačkih Fontana. Ana je s velikim zadovoljstvom najavila svoj koncert u Zagrebu, 30. lipnja, u sklopu Večeri na Griču, na platou Gradec napomenuvši da je uvijek poseban osjećaj svirati u svom gradu. U Zagrebu je ugostila mladog britanskog pijanista, Olivera Poola, s kojim će ovih dana snimati novu skladbu, a uskoro i novi spot.

No, osim projekata u Zagrebu, Anu očekuje i koncert  „Pozdrav ljetu“, peti po redu, u sklopu autorskog projekta “Ana u Gradu”, koji se ove godine održava već šesti put. S obzirom da je “Pozdrav ljetu” krenuo drugu godinu festivala Ana u Gradu, taj koncert ove godine obilježava svoj mali jubilej. “Pozdrav ljetu” se već tradicionalno održava na doista veličanstvenom dubrovačkom Srđu, u amfiteatru Excelsa nekretnina, uz prisutnost mnoštva turista, Dubrovčana i medija. Ove godine Ana će dočekati izlazak sunca svirajući s Oliverom Pooleom, za kojeg BBC izjavljuje da je „mladi Rubinstein“. Oliver je u Londonu, odakle i dolazi, svirao za mnoge poznate osobe, njegov je talent prepoznao i David Beckham i angažirao ga na svojoj promociji, a nedavno se družio i sa Stingom u Gruziji.

Hrvatska violončelistica gostovat će i na spektakularnom koncertu svjetski poznatog tenora, Jose Carrerasa u pulskoj Areni 23. srpnja, što će joj biti velika čast i jedinstvena prilika budući da je ovo zadnja Carrerasova svjetska turneja. Na druženje s Anom svratili su i Sandra Bagarić i Darko Domitrović, Vlado Kalember, Sandi Cenov i Goran Grgić te D.J. Tom Polo, a svi su imali prilike zasladiti se ukusnim raw kuglicama koje je posebno za Anu pripremila Mihaela Devescovi. Mihaela Devescovi, inače vlasnica portala sirovahrana.hr i zdravetorte.hr., predstavila je ovih dana svoju novu knjigu Slatke strasti.

Više

Beauty report

Nokti na rukama rastu 3.5 milimetra mjesečno, a ako vam se čini da nije tako možda vam nedostaje vitamina.

Budi fit

Eterična ulja definitivno mogu biti prva pomoć za opekline, alergije, ugrize insekata, kao i za bolove u mišićima.

Zanimljivosti

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić će na zadnjoj ovosezonskoj Ženskoj priči, i to na temu LITO IDE MALA , gdje će biti priče o...

Zanimljivosti

Ani Rucner na pozornici Amfiteatra Excelsa nekretnina na Srđu, pridružit će se Policijska klapa Sv. Mihovil, a posjetioci će uživati u izvođenju pjesama s...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.