Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Pradine naočale za jesen/zimu 2010-2011.

Sunčane i dioptrijske naočale retro vintage kolekcije.

Prada je oduvijek bila sinonim za stil, često predviđajući i diktirajući estetske standarde u najrazličitijim miljeima. Kombinacija inovativnog pristupa i snažne tradicije umješnosti u izradi zajedno čine kvalitetu po kojoj je Prada poznata. Metoda je to koja se primjenjuje u svakom dijelu proizvodnog procesa, od dizajna do odabira materijala, od izrade do prodaje, od promotivnih kampanja do komunikacijskih strategija.

Nove kolekcije dioptrijskih i sunčanih naočala za jesen/zimu 2010-2011. ističu se svojim novim "lebdećim" zglobovima koji daju dojam iznimne lakoće. Kolekcije karakteriziraju veliki, mekani oblici, ali i novi detalj – metalni trokut, evolucija klasičnog pradinog trokuta.

Kolekcija dioptrijskih naočala


(Pre)veliki mačkasti oblik ovog modela priziva klasičnu vintage estetiku naočala. Okviri i zglobovi iznimno su lagani i zajedno čine harmoniju ženstvenih i elegantnih oblika. Naočale su izrađene od acetata u diskretnim prozirnim nijansama puderastoroze, sive i boje meda, kao i u nijansi bjelokosti kockastog uzorka.
Acetatne naočale retro stila 50-ih godina. Veliki okviri, čisti dizajn i "lebdeći" zglobovi definiraju njihov snažan karakter. Prednjica je obogaćena malim metalnim trokutastim zakovicama. Ženstvene boje uključuju crvenu, crnu i boju bjelosti s vanjske strane i printeve Prada tkanina s unutrašnje strane. Za muške je primjerenija klasična crna verzija te svjetla ili tamna kornjačevina.


Muževni pravokutni oblik izrađen od acetata, uključuje novi koncept sa zglobovima koji izgledaju kao da lebde i metalnom trakom koja povezuje prednjicu okvira s ručkicama. Dvije su verzije – gradirana boja kornjačevine u plavim i nijansama boje meda za više klasični izgled, a kombinacija prozirne prednjice s tamnijim ručkicama za moderni.


Pravokutne naočale za žene, s novim konceptom "lebdećih" zglobova, rafiniranog karaktera i s novim trokutastim metalnim detaljima. Modeli dolaze u gradiranim svijetlim bojama kornjačevine, kockastom uzorku te prozirno crnoj s posebnim dizajnom koji simulira izgled mreže.


Ovaj originalni stil s metalnom prednjicom okvira ženstvenog je i oblog oblika te kao i ostali modeli ima nove "lebdeće" zglobove i trokutaste metalne detalje. Dostupne boje su srebrna i svijetlozlatna u kombinaciji s ručkicama puderasto-roze, ljubičaste, crne, boje kornjačevine ili bjelokosti.

Kolekcija sunčanih naočala
Vrlo ženstvene i elegantne sunčane naočale, posebne zbog svojeg velikog kvadratnog oblika i metalne strukture koje upotpunjava klasični tubasti plastični profil. Boje plastike mogu biti puderasto roza, svijetloplava, boja bjelokosti i tamnocrvena, što čini odličan kontrast sa svijetlozlatnim, srebrnim i petrolejskim bojama. Sve leće imaju gradirajući efekt.


Muške metalne naočale, dizajna inspiriranog vintage stilom 70-ih, ali sa suvremenim zaokretom. Klasična petrolejska i crna boja dodatno naglašavaju vintage, a srebrna i ugljenasta boja su rezervirane za moderne verzije ovih naočala.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Nošenje sunčanih naočala zimi služi kao štit od štetnog djelovanja sunca.

Fashion report

S količinom velikog izbora, od sportsko šik do ekološko osviještenih, razumijevanje novih kolekcija naočala nikad nije bilo uzbudljivije.

Trendovi

Kratkotrajno oštećenje očiju teško je primijetiti, ali dugoročno izlaganje suncu može nanijeti nepovratnu štetu svim strukturama oka i okolnom tkivu koji su ostali nezaštićeni...

Trendovi

Dobar par sunčanih naočala osigurat će vam trenutnu hladovinu ili potrebnu zaštitu od štetnih sunčevih zraka

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.