Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Pramenovi su se vratili

I vi možete imati kosu okupanu suncem!

Pramenovi su usluga rađena po mjeri koja zahtjeva preciznu aplikaciju i razumijevanje samog procesa pramenova. To je usluga koja više od bilo koje druge ističe ekspertizu samog frizera.

Otkrijte novu Balayage tehniku izrade pramenova inspiriranu Brazilom uz pomoć proizvoda iz L'Oreal Professionnel linije i pružite svojoj kosi sjaj i nevjerojatnu blistavost. Vaša će kosa izgledati kao da je okupana brazilskim suncem – dužina i vrhovi bit će svjetliji od izrasta.Doživite pramenove kao rumenilo za lice, koje licu daje zdrav izgled u svakome trenutku. Oni su prije svega namijenjeni ženama koje vole diskretan, ali moderan izgled, a pritom žele zadržati svoju prirodnost.Copabana Balayage nudi različite tehnike za postizanje različitog učinka: Copacabana 3D s tri različite boje koje kosi pružaju novu dimenziju, Copacabana Horizon za klijentice koje slijede trendove, Copacabana Brunette koja je idealna za tamnu bazu i postizanje kontrasta te Copacabana Sun Kiss predviđena za bojenje rukama, za suptilne rezultate.Platforme proizvoda korištene za postizanje Balayage tehnika su Platinium pasta za posvjetljivanje, Platinium Plus pasta za posvjetljivanje bez amonijaka, INOA permanentna boja za kosu bez amonijaka, Majiblond za ultimativno blond kosu i Richesse njega u boji bez amonijaka.Svi L'Oréal Professionnel proizvodi dostupni su samo u vodećim frizerskim salonima.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti i preporuke

Ovisno o problematici vaše grive odaberite ulje i zablistajte s njegovanom, mekanom i sjajnom kosom.

Savjeti i preporuke

Tinina kosa konstantno je izložena raznim preparatima i tretmanima, a posljedica je oslabljena i ispucana kosa.

Savjeti i preporuke

Zaista sam dugo bila u potrazi za dobrim proizvodima. Isprobala sam ih jako puno, od najjeftinijih do onih skupljih pa i najskupljih.

Savjeti i preporuke

Organsko ulje konoplje bogato je esencijalnim masnim kiselinama (EFA) i omega-3, 6 i 9 masnim kiselinama koje su ključne za zdrav rast kose.

Advertisement