Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Pravilno nanošenje podloge za šminkanje

U Kozmo drogerijama ove srijede puderi za lice i korektori sniženi su 30%.

Svaki dobar make-up počinje nanošenjem podloge. Osim što će sakriti sve nedostatke na licu, spriječiti kožu da se masti i sjaji, učinit će make-up postojanim i dugotrajnijim.

Pudere za lice dijelimo na tekuće, u kamenu i one u prahu. Profesionalni vizažisti jako vole i često upotrebljavaju tekuće pudere. Ukoliko startate rano ujutro, njegova tekstura pomoći da make-up ostane postojan na licu cijeli dan.Puderi u kamenu praktičniji su za svakodnevnu upotrebu, lako su prenosivi te su sastavni dio svake ženske torbice.


Prije nanošenja svakako maramicom uklonite eventualne masnoće s lica. Pazite da ne pretjerate s količinom pudera te ga radije popravite nekoliko puta tokom dana.Prilikom nanošenja koristite specijalne kistove za pudere i pazite da ga aplicirate u smjeru rasta dlaka na licu te da ga nanesete što ravnomjernije.U svim Kozmo drogerijama ove srijede pronaći ćete veliki izbor pudera i korektora za lice na popustu od 30 %. Uz ovih par Kozmo savjeta i dobro odabrani puder vaš će make up biti savršen, a vi ćete biti spremne doživjeti nezaboravne trenutke.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Usne jedino zato postoje da s nekim podijeliš nešto svoje, pisao je o usnama pjesnik Miroslav Mika Antić.

Beauty report

U tri desetljeća Jane Iredale je diljem svijeta okupila zajednicu žena kojima je jednako važna ljepota kao i zdravlje kože, za koje se šminka...

Beauty report

Linija CICALFATE+ savršeno je rješenje za obnovu, umirenje i pročišćavanje osjetljive, nadražene kože cijele obitelji.

Darivanje

NIVEA vam donosi rješenje za osjećaj zdrave i primjetno mekše kože.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.