Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
kultura zdeavog življenja
kultura zdeavog življenja

Predstavljamo

Predavanje „Kultura zdravog življenja“

Suradnjom Etnografskog muzeja i Divine Energy Parka pozivamo sve zainteresirane da poslušaju predavanje “Kultura zdravog življenja”

Užurban moderan način života nas često stavlja pod veliki pritisak da budemo uspješni na poslovnom i osobnom planu s lakoćom i smiješkom… To nije uvijek tako lako i nerijetko smo pod stresom i tenzijom te smanjene efikasnosti. Što je potrebno kako bismo biti zadovoljni, energizirani, kreativni i uspješni?

Prestižni europski znanstvenici izveli su studiju gdje su ispitali preko 2000 najuspješnijih menadžera i lidera kako bi saznali koje su im zajedničke točke za postizanje uspjeha. Ono što je svima bilo zajedničko je da u toku dana izdvajaju 15 minuta svojeg vremena kako bi umirili um različitim tehnikama samorazvoja svijesti i za opuštanje.

Urgaya, osnivač i lider DEP-a, održava predavanje kako razviti i njegovati kulturu (zdravog) življenja…kako se riješiti stresa i svakodnevnih napetosti i briga, kako revitalizirati tijelo i napuniti vlastite baterije, kako umiriti um i živjeti u sadašnjosti….uz pomoć besplatnih i lako dostupnih 6 izvora energija oko nas, te kroz akreditirani Divine Health Program pomoću kojih svatko može ostvariti zdravlje, unutarnji osjećaj sreće, ispunjenosti, zadovoljstva i mira.

Svima nam je dostupna mogućnost kvalitetnog življenja, treba ju samo znati kultivirati.

Simbolična cijena ulaza na ovaj događaj je 15kn, u što je uključeno jednosatno predavanje te posjet stalnoj postavi Etnografskog muzeja (pola sata prije ili pola sata nakon predavanja).

Stalna postava muzeja uključuje narodne nošnje iz Hrvatske sa tri etnografska područja: panonsko, dinarsko i jadransko (na prvom katu) te vrlo vrijedna zbrka predmeta izvaneuropskih domorodačkih kultura (u prizemlju), a prikazuje izloške iz Afrike, Australije, Azije, Južne Amerike i Oceanije (obredne maske iz Konga, oklop samuraja i kopče od bjelokosti iz Japana, svečana odjeća iz Kine, tekstil iz Indije, nakit od perja iz Brazila itd).

Ulaznica se kupuje na blagajni muzeja.

BASIC DIVINE HEALTH PROGRAM je ujedno i dvodnevni tečaj sa kompletnom edukacijom koja uključuje tehnike disanja i meditacije, fizičke vježbe te još mnogo toga, a koji se održava 23. i 24.10.15. (od 16 do 20h) u Divine Energy Parku, Miroševečka cesta 106, Zagreb. Za više informacija o tečaju javiti se na kontakt organizacije.

Pozitivan učinak DHP-a se osjeća već nakon tjedana dana prakticiranja!

Neke od dobrobiti DIVINE HEALTH PROGRAMA

• povećava unos kisika i kapacitet pluća
• budi mentalni potencijal i povećava koncentraciju
• smanjuje stres i daje bolji san
• uklanja depresiju i budi osjećaj sreće i entuzijazma
• daje gipkost i mekoću tijelu
• jača imunitet i regeneracijsku sposobnost tijela

Prijavite se putem ovog linka www.dep.life za PREDAVANJE ili BASIC DIVINE HEALTH PROGRAM tečaj kako biste mogli rezervirati svoje mjesto.

Više

Događanja

Cilj je podsjetiti muškarce da redovito odlaze na preglede, da se brinu o sebi i da nema mjesta sramu kada se govori o vlastitom...

Predstavljamo

Izložba dječjih radova na temu igre i igračke održana je danas u Etnografskom muzeju u Zagrebu u sklopu ovogodišnjeg projekta društvene odgovornosti "Neka odrastanje...

Događanja

Udruga Mogu sve u sklopu projekta Puna šaka brade, 5. studenog u 11 sati održat će radionicu za djecu s teškoćama u razvoju u...

Događanja

„Meditacijom do uspješnog života“ tema je treće Divine Večeri koja se održava 22.10.2016. od 19:00 do 21.00 sat u Etnografskom muzeju, Trg Mažuranića 14,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.