Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Predstavljamo CATRICE Limitiranu kolekciju Lash Obsessed

Duge, guste trepavice i dramatičan izgled trepavica – zvuči predobro da bi bilo istinito?

Duge, guste trepavice i dramatičan izgled trepavica – zvuči predobro da bi bilo istinito? S CATRICE Limitiranom kolekcijom Lash Obsessed, snovi o trepavicama uskoro će se ostvariti. Bez obzira na to hoćete li odabrati Lash Addict ili Lash Maniac, pet verzija umjetnih trepavica zajamčeno će stvoriti izražajan izgled očiju.

3D umjetne trepavice

Zaboravite dijamante, trepavice su djevojčin najbolji prijatelj! Na početku Nove godine to osiguravaju naše limitirane: Lash Obsessed 3D umjetne trepavice za višekratnu upotrebu s prozirnim mini ljepilom za trepavice, koje dodaju malo drame svakom izgledu. Prirodna duljina trepavica dodaje dubinu, dok pojedinačne duljine trepavica povećavaju volumen. Trepavice daju izjavu sa svjetlucavim naglascima – savršene za svaki party stil! Limitirano izdanje umjetnih trepavica stvara intenzivno uvijene, gušće trepavice s 3D efektom za sve ljubiteljice ljepote.

NMPC: 35,90 KN

Ljepilo za trepavice i tuš za oči

Ljepilo za trepavice & tuš za oči pravi je svestrani alat za precizno držanje trepavica na mjestu i za precizno fino podešavanje. Ujedinjuje dugotrajno ljepilo za trepavice s intenzivnim crnim tušem za oči i čini nanošenje umjetnih trepavica lakim kao dječja igra zahvaljujući svom finom vrhu. Ljepilo za trepavice se također može koristiti za druge konvencionalne umjetne trepavice.

NMPC: 35,90 K


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

  • Kako biste sudjelovali u darivanju, u komentare ispod, na webu napišete #shehr
  • Pratite nas putem društvenih mreža Facebook , Instagram i YouTube
  • Možete se prijaviti samo jednom
  • Preporučite prijateljima… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 25. ožujka točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Silvia Cesar

Više

Beauty report

Djecu posebno privlače zabavne ambalaže, ali pritom ne znaju što se u njima krije, a u pitanju mogu biti jake kiseline poput retinola.

Beauty report

Opusti se kao nikada prije uz FOREO skin tech uređaje! Tvoj jedinstveni SPA trenutak nadohvat ti je ruke.

Darivanje

Hairstyle News festival, uz frizerska događanja u Parizu, Londonu, Bologni i Düsseldorfu, ističe se kao jedno od najdugovječnijih i najznačajnijih događanja u frizerskoj industriji...

Savjeti stručnjaka

Ovaj inovativni timski pristup ne samo da postavlja nove standarde u liječenju pacijenata u Hrvatskoj, već teži postati centar izvrsnosti za čitavu regiju.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.