Predstavljamo NUXE Sun Topivi sprej za zaštitu od sunca

NUXE je već više od 25 godina neizostavni francuski kozmetički brend. Kreirao ga je Alize Jabès kao neodoljivu kombinaciju prirode (Nature) i luksuza (Luxury), a NUXE je ubrzo postao best-seller kozmetika koju se lako može pronaći u skoro svim francuskim kupaonicama.

Crème de la crème

Važno upozorenje za sve: zaštita od sunca je obavezna! Čak se i u gradu treba paziti štetnog UVA i UVB zračenja. Sve-u-1 NUXE Sun Topivi sprej za zaštitu od sunca SPF 50 u praktičnoj 150-mililitarskoj bočici na pumpicu, lako se može ubaciti u ručnu torbu ili ruksak kako bi bio uvijek pri ruci.

Baš kao kakav lagani veo, njegova topiva i lagano mirisna tekstura pruža koži pravu multifunkcionalnu zaštitu od štetnih zraka uz visoki SPF 50, staničnu zaštitu od prijevremenog starenja te pregrijavanja, dok istovremeno sprječava nastanak tamnih pjega i obilno hidratizira kožu.  

Idealna i za natjecatelje na terenu, ali i gledatelje na tribinama, ova MUST HAVE zaštita od sunca je ujedno i otporna na vodu i znoj. Dermatološki je testirana i odobrena za sportaše tijekom intenzivnih aktivnosti na otvorenom. Savršeno za praćenje mečeva tokom cijelog dana, bez straha od opeklina, NUXE Sun Topivi sprej nezamjenjiv je proizvod ovog tjedna punog akcije.

CIJENA, 150 ml: 197 kn

Darujemo jednu čitateljicu.

Pravila su jednostavna:

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #nuxe
  • Pratite naše društvene mreže, podijelite objavu, tagirajte frendice
  • Podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!

Prijave primamo do 28. lipnja, točno u podne.

Možete se prijaviti samo jednom.

Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Dobitnica LJiljana Lukavski