Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Ravnateljica Javne ustanove "Pula Film Festivala" Zdenka Višković-Vukić sa suradnicima na današnjoj je konferenciji za novinare najavila novi projekt Pule "Pula Echo Fest", koji će u taj grad svaki mjesec dovoditi zanimljivije kulturne priredbe iz drugih hrvatskih gradova. <br />

Kultura

Predstavljen projekt “Pula Echo Fest”

Ravnateljica Javne ustanove "Pula Film Festivala" Zdenka Višković-Vukić sa suradnicima na današnjoj je konferenciji za novinare najavila novi projekt Pule "Pula Echo Fest", koji će u taj grad svaki mjesec dovoditi zanimljivije kulturne priredbe iz drugih hrvatskih gradova.

Tako će se, po riječima kreativne direktorice tog projekta Paole Orlić, "Pula Echo Fest" otvoriti 27. i 28. veljače gostovanjem "Zagreb film festivala" te izložbom fotografija Sandre Vitaljić.

Prikazivanje filmova u pulskome kinu "Valli" počinje u petak u 11 sati prošlogodišnjim berlinskim pobjednikom – filmom Josea Padilhe "Elitna trupa".

Tijekom manifestacije prikazivat će se naizmjenično jedan kratkometražni i jedan dugometražni film. Ulaznica za filmsku projekciju ujedno je i ulaznica za subotnji "Echo Fun Zone Party" u diskoklubu "Marelica".

"Pula Echo Fest" prvi je među projektima kojima taj grad želi pojačati svoju kulturnu i zabavnu ponudu izvan ljetnih mjeseci. Projekt je bitan da, uz mnogo ideja i dobre volje, svi u Puli udahnu energiju i živost izvan ljetnih mjeseci, poručio je pulski gradonačelnik Boris Miletić i dodao kako time građani Pule dobivaju kulturne sadržaje koji su najkvalitetniji u svojim sredinama, gradovima i županijama.

U sklopu projekta te predstavljanja "Zagreb film festivala" bit će prikazani i filmovi "Što ja znam" Jana Cvitkoviča, "Crvena utrka" Chao Gana, "Ptičica" Huseyina Tabaka, "Ljubav i drugi zločin" Stefana Arsenijevića, "Blago u srebrnom jezeru" Haralda Reinla, "Ne sanjam na njemačkom" Ivana Lalovića, "Snijeg" Aide Begić, Šta ja znam" Šejle Kamerić i Timura Makarevića te "Rumba" redatelja Dominiquea Abela.

(Hina)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.