Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Predstavljena usluga *BROJ

Nova inovativna usluga tvrtke go4star u Hrvatskoj.

Međunarodna tvrtka koja pruža *BROJ uslugu, go4star službeno je predstavila svoju jedinstvenu uslugu u zagrebačkom klubu History. Među brojnim uzvanicima, predstavljanju ove inovativne usluge nazočili su i predstavnici Zaklade Ana Rukavina te članovi poznate glazbene grupe Colonia kojima su uručeni njihovi zvjezdani brojevi.

Go4star je vodeći pružatelj ove nove i inovativne usluge koja se temelji na biranju zvjezdice (*) koju slijedi bilo koji broj, ime kompanije ili brenda, proizvoda ili usluge (npr. *TAXI, *BANKA, *555…). *BROJ zapravo je broj telefona, a umjesto ukucavanja desetak brojeva, dovoljno je utipkati zvjezdicu i nekoliko tipki da biste dobili željenu osobu, tvrtku ili uslugu."Vrlo sam zadovoljna interesom koji je usluga *BROJ izazvala u Hrvatskoj. Otkada je ova usluga predstavljena prije dva tjedna, za nju se razvilo veliko zanimanje te mi je iznimno drago što je njezina vrijednost prepoznata. U današnjem svijetu mobilne telefonije, olakšavanje komunikacije iznimno je važno, zato je usluge pozivanja određenih brojeva potrebno učiniti što dostupnijima prvenstveno iz mobilnih mreža. Pozitivna iskustva iz Poljske, Izraela i Srbije potaknuli su nas da dovedemo *BROJ i u Hrvatsku i nismo pogriješili", rekla je Sandra Mravinac Grbčić, direktorica tvrtke go4star.Prema istraživanjima te temeljeno na iskustvima kompanija i ljudi, uvođenjem *BROJ usluge u svoje poslovanje povećava se broj dolaznih poziva te se povećava i učinkovitost oglašavanja.

Iako nije mogla prisustvovati ovom događaju, Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade Ana Rukavina izrazila je svoju zahvalnost što je tvrtka go4star odlučila donirati im zvjezdani broj – *ANA. "Počašćeni smo odlukom tvrtke go4star da nam dodijele ovaj poseban broj koji nosi ime moje i naše Ane. Njime ćemo zasigurno još lakše komunicirati s onima kojima je naša misija pomogla i pomaže da ne izgube svoju životnu bitku, ali jednako i sa svima koji nam na tom putu žele pomoći", rekla je Marija Rukavina.Svoj zvjezdani broj *COLONI, od danas ima i najpopularnija dance grupa u Hrvatskoj – Colonia, a njeni članovi nisu krili oduševljenje ovom uslugom koja će im pomoći u komunikaciji sa fanovima i suradnicima: "Počašćeni smo što nam je tvrtka go4star donirala zvjezdani broj te im se ovom prilikom na tome i zahvaljujemo. Ovo je samo još jedan od načina da se približimo svojim fanovima te na lakši način stupimo s njima u kontakt što nas iznimno veseli".Novu uslugu na telekomunikacijskom tržištu došli su podržati i brojni ljudi iz poslovnog svijeta koji su prepoznali vrijednost i potrebu svojih kompanija za *BROJ uslugom, kao i predstavnici teleoperatera u Hrvatskoj koji su strateški podržali uslugu go4star uslugu. Tako je ispred HT-a uzvanike pozdravio Ivan Skender, operativni direktor HT-a, a u ime Vipneta svoju je podršku pružio Gernot Ernst Rasch, direktor marketinga.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Poduzetništvo nije za svakoga, no onaj tko uđe u taj svijet, ima svoje razloge

Duh i tijelo

Od svih aspekata komunikacije, slušanje je najvažnije. Možda baš ne zvuči kao dobra vijest – uostalom, većina nas više voli govoriti negoli slušati.

Dobar posao

Nažalost, ljude 'teškog' karaktera i negativne odnose pune konflikata ne možemo samo tako eliminirati iz života, posebno ako poteškoće imamo s članovima obitelji, kolegama...

Kućni ljubimci

Ni jedna životinja nije uspjela osvojiti čovjekovo srce na način kako je to uspio pas.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.