Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Budi fit

„Prehab/Rehab“ i „Ashtanga Yoga“ u online izdanju

Odsada će se poznati programi „Prehab/Rehab“ i „Ashtanga Yoga“ moći naći u online izdanju te će svi oni željni dobre forme i zdravog načina života moći vježbati u udobnosti svog doma.

Približavaju nam se hladni dani i praznici, poznati po teškoj prehrani i prikupljanju viška kilograma. Zimi osjećamo veću glad i potrebu za krepkijom hranom, a zbog hladnoće, draže nam je vrijeme provesti u zatvorenom prostoru sklupčani pred ekranom ili uz dobru knjigu.

Osobna trenerica s dugogodišnjim iskustvom, Danijela Pupovac, u sklopu svog fitness programa Fat Killer uvodi novitete – odsada će se poznati programi „Prehab/Rehab“ i „Ashtanga Yoga“ moći naći u online izdanju te će svi oni željni dobre forme i zdravog načina života moći vježbati u udobnosti svog doma. Posebnost ovih programa nalazi se u tome što korisnicima pružaju kontinuirano praćenje napretka putem dnevnika i konzultacija uživo s voditeljima programa.

Program „Ashtanga Yoga Online“ vodit će Petra Bianco, vlasnica Pink Elephant studija i Yoga Instituta u Zagrebu koja će polaznike uvesti u osnove joge, vježbe disanja i meditaciju. Ashtanga yoga, inače najpopularniji oblik yoge na Zapadu, razvija snagu, poboljšava tonus mišića, fleksibilnost, držanje, reducira stres i napetost, utječe na sniženje masnoća u krvi, poboljšava cirkulaciju i stimulira imunološki sustav. Tijekom perioda od 8 tjedana, korisnici će raditi vježbe Ashtanga yoge dva puta tjedno te vođene pranayame i meditacije jednom tjedno.

Za jačanje tipičnih slabih točaka modernog čovjeka kreiran je program „Prehab/Rehab“ namijenjen osobama koje puno sjede, te ljudima koji se bave teškim fizičkim radom ili puno treniraju. Program će trajati 8 tjedana, trenirate ćete četiri puta tjedno po dvadesetak minuta, a ukoliko korisnik uz ovaj program želi i smršaviti može dobiti i plan prehrane te praćenje kroz dnevnike prehrane kao i live konzultacije.

2 Petra Bianco

Onima kojima online program nije dovoljan, Danijela Pupavac je najavila i posljednju ovogodišnju generaciju prepoznatog programa Fat Killer uživo u trajanju od 6 tjedana, na mnogobrojnim lokacijama poput Boutique Health Centar Zona i Vita Fitness & Spa, dok ostale lokacije, kao i sva slobodna mjesta, možete provjeriti na Facebook stranici Fit Anansi – Fat Killer te Instagramu.

3 Petra Bianco i Danijela Pupovac 4 Petra Bianco i Danijela Pupovac Fat Killer 1 Fat Killer 2

Još jedna pogodnost je što svi programi završavaju prije početka božićnih domjenaka koje, zahvaljujući ovim programima, možete dočekati sa zanosnom figurom i poletnim elanom. Kako za novi početak ne bi čekali Novu Godinu, počnite raditi na svom tijelu i zdravlju već danas.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Ne propustite

Zanimljivosti

Odmah nakon organizirane prodaje u Westgateu održava se i Online sajam koji će trajati 8 dana.

Drama Queen

Mislim da je moj „životni stil“ kriv za sve, pa i za termin „nismo kliknuli“.

Suncokreti na oblacima

Mislim si, budući da nam je sve online, zašto ne bi bila i ljubav!?

Dobar posao

Upoznajte internet oglašavanje i koristite ga u pravo vrijeme na pravom mjestu!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.