Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Prehrana 21. stoljeća za žene

Poklanjamo novi nutricionistički savjetnik dr. Lejle Kažinić Kreho.

Ako današnji liječnici sutra ne postanu nutricionisti, današnji će nutricionisti sutra postati liječnici – krilatica je koju dr. Lejla Kažinić Kreho ističe na početku svoje druge knjige – ‘Prehrana 21. stoljeća za žene’.

Nakon uspjeha knjige ‘Prehrana 21. stoljeća’, u kojoj je čitatelje upoznala s dragocjenim moćima tradicionalnih namirnica, svoju drugu knjigu dr. Lejla Kažinić Kreho pisala je za sve žene, počevši od tinejdžerica pa sve do onih u ‘zlatnim’ godinama. Kako autorica naglašava u uvodu, namjera je knjige modernoj ženi pomoći da što lakše podnese tempo života kakav nameće 21. stoljeće koristeći samo najbezbolnije, najjednostavnije i najpristupačnije sredstvo – hranu!

U 12 poglavlja i više od 100 recepata, nalaze se upute kako pomoću namirnica s kojima se svakodnevno susrećemo održavati željenu težinu, kako osvježiti spolni život, u kuhinji pripremiti prirodni Prozac, kako se pripremiti za trudnoću i dojenje ili pak s lica izbrisati godine.

Tu su i poglavlja s receptima koji mogu pomoći kod najčešćih zdravstvenih tegoba u svakom od životnih razdoblja žene, od poremećaja prehrane i akni u tinejdžerskim godinama, preko neplodnosti i endometrioze u zreloj dobi sve do osteoporoze i karcinoma dojke.

Kao i u prvoj knjizi dr. Lejle Kreho, recepti u ovoj knjizi također ne donose orijentalne namirnice iz dalekih zemalja, već naprotiv namirnice koje svakodnevno jedemo, a neke među njima možda smo i prestali jesti jer smatramo da su ‘starinske’ te da se ne uklapaju u moderan način življenja.

‘Nadam se da će i Prehrana 21. stoljeća za žene, mnogim ženama učiniti život zdravijim, veselijim i ugodnijim’ – naglašava autorica u uvodu knjige.

Da je u svojoj namjeri uspjela, potvrđuju i recenzije prof. dr. sc. Višnje Latin, Kornelije Banyovsky i Barbare Kolar, koja kaže da je bi ova knjiga mogla postati prijateljica ‘koja će biti uz vas da vam pomogne na jednostavan i pristupačan način pronaći najbolji put do zdravlja, forme i životnog zadovoljstva’.

OSVOJI KNJIGU

Profil i She.hr poklanjaju vam 3 knjige ‘Prehrana 21. stoljeća za žene’, autorice dr. Lejla Kažinić Kreho.

Ako želite ovu knjigu, pošaljite nam mail na adresu [email protected] s naslovom PREHRANA, te navedite točan odgovor na postavljeno pitanje, svoje ime i prezime, korisničko ime i broj mobitela, i ova knjiga možda postane vaša!

Dr. Lejla Kažinić Kreho suautor je još jedne knjige. Navedite ime te knjige.

Vaše prijave primamo do 13. srpnja, nakon čega ćemo objaviti i dobitnike!

Vaš She.hr

Drage naše,
dobitnice knjige "Prehrana 21. stoljeća" su: Troha Ivona, Patricija Burazin i Ivana Lukanec.
Informaciju o preuzimanju knjiga, primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti stručnjaka

Prije Nove godine često donosimo odluke koje planiramo u sljedećoj godini provesti u djelo, bilo da su biti zdraviji, završiti školu, kupiti stan, renovirati vikendicu, otputovati...

She Book Club

Jedan od najprodavanijih self-help klasika „As a Man Thinketh“ autora Jamesa Allena konačno je stigao u naše knjižare.

She Book Club

Jesen je tradicionalno doba godine u kojem izlazi veliki broj novih knjiga, a mi vam s veliki zadovoljstvom skrećemo pozornost na dio Profilovih noviteta,...

She Book Club

Ane Riel, 1971., danska spisateljica, autorica četiri romana. Prva su joj tri romana donijela sedam nagrada i dvanaest nominacija u Danskoj i inozemstvu. Debitirala...

Advertisement