Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dobar posao

Prekvalifikacija za radnice Kamenskog

10 besplatnih prekvalifikacija za wellness terapeuta.

Wellness & fitness udruga Hrvatske u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom daruje radnicama Kamenskog deset besplatnih prekvalifikacija u zanimanje wellness terapeuta, licenciranog zanimanja koje se upisuje u radnu knjižicu, priopćila je danas udruga.

Molbe će se moći priložiti isključivo za vrijeme trajanja Dana ljepote od 11. do 13. ožujka na izložbenom prostoru WUH-a, a kandidatkinje uz molbu za prekvalifikaciju trebaju priložiti dokaz da su (bile) zaposlenice Kamenskog.Školovanje traje ukupno 296 sati, a nastavni program u cjelini će odraditi wellness učilište Vimal, teorijski dio održavat će se u Vimalu i na ZV-u, uz potporu kozmetičke kuće Pevonia Botanica, Herbalife i Pyr – holistički centar Zagreb, a praktični dio nastave bit će odrađen u Termama Tuhelj, Termama Jezerčica, Life city wellnessu Špansko, Wellness centru Coner – hotel Sheraton i Aspa wellness & beauty centru Antunović.Sve kandidatkinje koje donesu molbu bit će pozvane na razgovor, a glavni će kriterij biti socijalno-ekonomski. Deset odabranih kandidatkinja za besplatnu prekvalifikaciju predstavit će se na konferenciji za novinare uoči sajma CroTour na ZV-u, a imena će biti objavljena i na internetskim stranicama WUH-a.

Online-zagreb.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dobar posao

Hvala tvrtki IKEA što je prepoznala Udrugu Kamensko kao partnera i nadam se da će i ostale velike tvrtke slijediti njihov primjer te se...

Beauty report

Vodimo vas u raj za žene

Dobar posao

Vrijedne šnajderice proizvest će crvene promotivne šalove

Događanja

Manifestacija na obljetnicu stečaja tekstilne tvornice Kamensko

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.