Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Celebrity

Preminula Dolores Lambaša

Mlada glumica je u trenutku nesreće spavala

Nešto iza 14 sati hrvatska glumica Dolores Lambaša podlegla je ozljedama zadobivenim u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 6 i 30 na autocesti A3 kod Sredanaca u smjeru Zagreba.

Prema neslužbenim informacijama, glumica je imala unutrašnje krvarenje abdomena, ozljede glave i kralježnice, a u nesreći su lakše ozlijeđeni glumac Stojan Matavulj, koji je vozio automobil, kao i vozač drugog automobila.

Prema policijskim informacijama, do nesreće je došlo kada je automobil u kojem se nalazilo dvoje glumaca udario u stražnji kraj automobila koji je na autocesti vozio ispred njih, zbog nepridržavanja dovoljnog razmaka. Terenac se zatim okrenuo na krov pri čemu je iz vozila ispala Dolores i to kroz stražnji dio auta. 42-godišnji vozač drugoga automobila tek je lakše ozlijeđen.

dolores lambasa2Pedesetak minuta kasnije Dolores je primljena u bolnicu na Odjel reanimacije bolnice u Slavonskom Brodu gdje su je odmah reanimirali i operirali.

Kako navodi slavonskobrodska policija protiv Matavulja prometni policajci podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.

Dvoje glumaca navodno su se vraćali iz Beograda s predstave, a Dolores je u trenutku nesreće spavala dok je njezino suvozačko sjedalo bilo polegnuto.

Na malim ekranima lijepu su Dolores gledatelji već mogli vidjeti u glavnim ulogama, u serijama ‘Dobre namjere’ i ‘Zakon ljubavi’, dok je na kazališnim daskama zapamćena u predstavi Zagrebačkog HNK, ‘Dom Bernarde Albe’, u režiji Božidara Violića gdje je glumila glavnu ulogu Adele.

lambasa dobre namjereFilm kojim se najviše ponosila je ‘Vjerujem u anđele’, a nagrađen je sa sedam nagrada publike diljem svijeta.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

FreeDA Nera Immortelle novo je umjetničko ime koje označava prekretnicu u karijeri hrvatske umjetnice Nere Stipičević.

Budi fit

Bitno je kretati se tijekom čitavog dana.

Savjeti stručnjaka

Možda vas utjecaj pušenja na razvoj kožnih promjena ponuka da zauvijek bacite cigarete.

Drama Queen

Postoje neke bitke koje se ne mogu dobiti. Postoje neki pozivi koje nikako ne možete odbiti.

Advertisement