Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
med2contour
med2contour

Ljepota

Preoblikujte tijelo neinvazivnim tretmanom MED2CONTOUR

Poklanjamo 50% popusta na tretman ovim “čarobnjakom” za oblikovanje tijela

Med2Contour estetski tretman, zbog iznimnih rezultata poznat i kao liposukcija bez skalpela,  brzo će vas i bezbolno riješiti neželjenih masnih naslaga, bez zahtjevnog oporavka i s trajnim rezultatima uz nastavak zdravog životnog stila.

Radi se o jedinstvenom, potpuno sigurnom i bezbolnom estetskom tretmanu koji preoblikuje pojedine problematične dijelove tijela kod žena i muškaraca. Ultrazvučna terapija, vakuum masaža, limfna stimulacija i limfna drenaža četiri su metode spojene u ovom fantastičnom uređaju. Sinergijskim učinkom ovih metoda postiže se preoblikovanje tijela, uklanjaju masne naslage, celulit, izglađuju se neravnine na problematičnim područjima uzrokovane celulitom, zateže se i učvršćuje koža. Ovaj čarobnjak za oblikovanje tijela odličan je izbor za sve osobe koje se žele riješiti masnih naslaga, celulita i zategnuti kožu.

Med2Contour – sasvim ugodan tretman

Med2Contour radi na osnovi patentirane tehnologije, a tretman započinje stimuliranjem limfnih drenažnih centara. Nakon što se potakne rad limfnog sustava, slijedi otapanje masnih stanica ultrazvučnom terapijom i ugodnom, toplom vakum masažom uz pomoć posebno oblikovanog aplikatora. Tretman koristi svjetski patentirani aplikator s dvije međusobno usklađene ultrazvučne glave i vakuum pumpu koja tokom ultrazvučnog tretmana fiksira i usisava masno tkivo koje se tretira, djelujući superselektivno. Tretman završava limfnom drenažom kojom se potiče eliminiranje otopljenim masnih stanica iz organizma.

Područja djelovanja Med2Contour tretmana su: Trbuh, struk, ledja, bokovi, bedra, listovi, koljena, natkoljenice, gluteusi, nadlaktice, područja tijela zahvaćena celulitom, područja sa lokaliziranim nakupinama masnog tkiva.                                                                                         

Rezultati ovog estetskog tretmana vidljivi su i mjerljivi već nakon prvog puta. Nakon samo 60 minuta tretmana izgubi se do 3 centimetra obujma tretiranog područja, dok je za najbolje rezultate potrebno napraviti paket od 5 tretmana. Osim što uklanja masne naslage i celulit, i time smanjuje obujam tretiranog područja, uklanjaju se neravnine i postiže se zaglađenost kože, poboljšava se tekstura, omekšava i pomlađuje koža.

med2contourPrateći dokazano najbolje svjetske smjernice u preoblikovanju tijela, dr. Vladimir Borić u svojoj specijalističkoj ordinaciji ima veliko iskustvo u dosezima Med2Contour estetskih tretmana koji je postao platinasti standard za neinvazivno oblikovanje tijela.

Imate li problema s nakupinama masnih naslaga, celulitom i opuštenom kožom javite se u Specijalističku ordinaciju za estetsku kirurgiju  mr. sc. dr. Vladimira Borića, Petrova 15/B, Zagreb, i provjerite što za vas može učiniti Med2Contour estetski tretman.
Tel: 01 46 62 639, http://www.estetskakirurgija.com/med2contour/

[box style=”0″]

OSVOJITE MED2CONTOUR TRETMAN

Specijalistička ordinacija Dr. Vladimira Borića poklanja 50% popusta na Med2Contour tretman za naših 5 čitateljica.

Želite li osvojiti ovu vrijednu nagradu, pošaljite sms-om ključnu riječ SHEMED2CONTOUR i svoje podatke: ime, prezime i e-mail, na 60054 (2,40kn/sms).

Svi osobni podaci prikupljeni ovim putem koristit će se isključivo u promotivne svrhe Specijalističke ordinacije dr. Vladimira Borića, kojima ordinacija kupce i posjetitelje web stranice informira i obavještava o novitetima i pogodnostima. Osobni podaci neće biti korišteni niti prosljeđivani drugim pravnim osobama.

Vaše prijave primamo do 16. listopada, 2014., nakon čega ćemo u ovom članku objaviti imena dobitnika.

Služba za korisnike: 042500871 ili na [email protected] radnim danom od 09-17 sati Organizator usluge: Medijska mreža d.o.o., Gundulićeva 45/1, 10000 Zagreb, OIB:12211827938 Tehnička podrška (davatelj usluge): Telekomunikacijske usluge d.o.o., Međimurska 28, 42000 Varaždin: OIB: 12385860076, Tel: 04250087

Dobitnice su Dragana Kulas, Magdalena Marijanović, Majda Buhin, Nives Orešić i Mira Maričić. Česatitamo!

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti stručnjaka

Razgovarali smo s dr. Irijanom Rajković, specijalistom plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije, prve i jedine hrvatske liječnice koja je verificirani predavač na Američkoj Akademiji...

Trendovi

Med2Contour estetski tretman zvan i liposukcija bez skalpela najbolji je neinvazivni tretman za oblikovanja tijela.

Ljepota

Poklanjamo vam Med2Contour tretman

Beauty report

Estetskom kirurgijom do posla iz snova u Kini

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.