Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Istaknuto

Preporuka: Par iz susjedstva – Shari Lapena

Par iz susjedstva je proglašen najpopularnijim trilerom 2016. godine koji je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Par iz susjedstva je proglašen najpopularnijim trilerom 2016. godine koji je pokrenuo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Ove blagdane sam sjela i pročitala ga u hipu. Zanimljiv, neobičan, neobičnog zapleta, baš kako treba biti. Zaplet je popraćen konkretnim psihičkim problemima glavnih aktera. Događaju nagli preokreti i svatko u romanu ima određeni motiv i idealan je sumnjivac. Niti jedan od likova neće vam biti nešto posebno simpatičan. Policijski inspektor, jedan od sporednih likova, kao da već od samog početka zna tko je krivac, ali to nam ne otkriva nego želi da do kraja posložimo sve kockice. Skupa s njim tražimo dokaze. Bez dokaza ne smije izlijetati pred rudo. Kroz cijeli roman pratimo bračni par, njihove strahove, diskusije i dileme. Ulazimo u njih i proživljavamo neke situacije vrlo intimno. A kako je riječ o otmici malene, bespomoćne bebe, autorica se poigrava našom empatijom. I to vrlo vješto.

NIKAD NE ZNAŠ ŠTO SE ZBIVA S DRUGE STRANE ZIDA.

Susjeda ti je rekla da ne želi da dovedeš svoju šestomjesečnu bebu na njezinu proslavu. Ništa osobno, samo ne može podnijeti bebin plač.

Suprug ti je rekao da će sve biti u redu. Na kraju krajeva, prvi ste susjedi. Ponijet ćete monitor za bebe i svakih pola sata naizmjence provjeravati dijete.

Tvoja je kći spavala kad si ju zadnji put provjerila. Ali sad, dok juriš stubama u svojoj sablasno tihoj kući, tvoji najgori strahovi postaju stvarnost. Tvog djeteta nema.

Nikad prije nisi morala pozvati policiju. A sad su policajci u tvojoj kući, i tko zna što će u njoj pronaći.

[box style=”0″]

Par iz susjedstva – Shari Lapena čeka na vas. Što trebate?

  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #parizsusjedstva
  2. Podijelite objavu na Facebooku i podijelite vijest s prijateljima.
  3. Možete lajkati naš Facebook ako već niste.

Prijave primamo do 14. siječnja, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica: Žana Okreša

[/box]

Više

She Book Club

Na tragu klasičnih priča Agathe Christie pratimo ubojstvo bogatih supružnika i roditelja troje odrasle djece koja ih preziru.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.