Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Pretvorite svoj vanjski prostor u pravi mali raj

Unopiu sezonu uživanja na terasama, balkonima i vrtovima otvara na najbolji mogući način

Unopiù katalog za 2015. predstavlja vam liniju proizvoda koju krasi prepoznatljiv stil i dizajn sa specifičnim Unopiu pečatom.

Spajajući staru zanatsku tradiciju s modernim i kvalitetnim materijalima ova tvrtka više od 30 godina stvara jednostavan, suvremen i elegantan namještaj za vanjske prostore vašeg doma, stvarajući prostor koji omogućava istinsko uživanje u životu. Nova linija proizvoda odiše kvalitetom dizajna i izvrsnošću materijala garantirajući dugovječnost proizvoda. Niz proizvoda različita po materijalu, dizajnu i stilu imaju jednu zajedničku temu: mogućnost da ponude inovativna i originalna rješenja za uživanje u prirodi s naglaskom na estetski sklad.

Vanjski prostor kao sklad i mirnoća vlastitog doma

Svojim dizajnom Unopiu ostvaruje snove, uz njega moguće je stvoriti vlastiti, poseban ambijent posvećen opuštanju i užicima života koji čini skladan spoj između doma i prirode. Učinit će vaš vanjski prostor još ugodnijim i primamljivijim od kojeg se nećete moći tako lako odvojiti.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

U potrazi ste za unikatnim poklonom za djecu?

Dizajn

Casa Lei nalazi se na najvišoj točki popularne destinacije na Krku i ima pogled kojem je teško odoljeti.

Moj dom

Kako kuhinja ne bi bila samo estetski privlačna, ona mora biti ponajviše funkcionalna.

Zanimljivosti

Šetajući ulicama grada Zagreba, često ne obraćamo pozornost na sve ljepote koje ga čine jedinstvenim i drugačijim od svjetski poznatih metropola.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.