Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Prevarite varalicu

Internetski servis ženama slomljena srca omogućuje osvetu.

U nizu brojnih internetskih servisa za pronalazak partnera (bilo koje vrste), koji u posljednje vrijeme niču kao gljive poslije kiše, našao se i gleeden.com. Ta stranica omogućuje prevarenim ženama da se osvete partneru za preljub – preljubom.

Prema riječima kreatora servisa, preljub je najbolji lijek za preljub. Ova stranica 'izvanbračne' prirode pokrenuta je u Europi u prosincu prošle godine i u prvih nekoliko mjeseci postojanja na njoj se registriralo preko 220 000 korisnika. Mahom su to Francuzi, a zatim Talijani.

Gleeden je svoj opseg djelovanja nedavno proširio i na Australiju gdje se u samo nekoliko tjedana registriralo 1600 ljudi. Servis se naziva 'pravim rješenjem' za žene kojima je bračna sreća okaljana preljubom; usluge se ženama uopće ne naplaćuju. Muškarci se mogu registrirati bez naknada, ali ako žele mogućnost komunikacije putem emaila i chata, moraju platiti određenu svotu. Teddy Truchot, osnivač Gleedena, kaže da je ideja za pokretanje ovakve vrste servisa došla iz jedne ženske skupine.

Prema njegovim riječima, brojne njegove prijateljice žale se na svoj vlastiti život i bračno stanje – najčešće je slučaj da su prevarene. Ipak, većina njih ne želi prekinuti brak, ali svejedno im je potrebno nešto novo, neki paralelni život, afera, tajni vrt, objašnjava Truchot. 'Stranica je namijenjena upravo takvim ženama', dodaje-

Klinička psihologinja dr. Janet Hall iz Melbournea ipak upozorava kako ovakve internetske stranice nisu korisne i da samo olakšavaju, ako ne i potiču preljub. Servis ljudima daje izravno dopuštenje da varaju i šalje poruku kako nema ništa slađe od toga da se za varanje osvetite varanjem.

Metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Nećete vjerovati, ali samo osam posto nevjernih muškaraca priznalo je da su u tuđi krevet skočili isključivo zbog tjelesnih užitaka.

Život u dvoje

Preljubnike ne stvara nesretna veza nego - prilika.

Seks

Prvo pitanje koje se nameće nakon prijevare je zašto.

Istaknuto

Je li vašoj vezi došao kraj?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.