Priča o velikoj ljubavi

Supruga, najbolja prijateljica i dugogodišnja muza Miljenka Smoje, njegova Lepa, objavila je knjigu „Ona“. To nije klasična autobiografija već priča o jednoj vječnoj ljubavi nastaloj u burnim vremenima.

Kako je Boris Dežulović napisao u predgovoru ove knjige to je ženska starinska priča kakve više nema.

„U vremenu u kojemu se pamćenje mjeri gigabajtima, memorija je povjerena strojevima; ljudi zato imaju vremena na bacanje, pa ga oholo razbacuju svojim putem. Naše se sjećanje zato mjeri tek mjesecima, sami sebe ne pamtimo, ukinuto nam je pamćenje dulje od dvadeset godina kao suvišno, nepotrebno, čak i nepoželjno“, rekao je o knjizi sjećanja Lepe Smoje pisac i novinar Dežulović.

Intimna i humoristična ispovijest

Lepa Smoje u prvom licu prepričava svoj život. O selidbama po Jugoslaviji, ljubavima, bijegu od kuće, politici te intenzivnom životu sa Miljenkom.

Lepa je nadživjela cijelu užu rodbinu, u ratu je izgubila brata čiji grob nikad nije pronašla, kćerku joj je oduzela bolest, kao na kraju i Miljenka Smoju, čovjeka s kojim je pola stoljeća dijelila sve te nesreće.

Ovo je njena humoristično napisana priča o velikoj ljubavi, a to su priče koje se ne propuštaju.

SHE.HR POKLANJA – REGISTRIRAJ SE I OSVOJI

VBZ online knjižara i She.hr poklanjaju vam 5 primjeraka hit knjige "ONA" svevremenske žene Lepe Smoje.

Ako želite osvojiti knjigu, o bezvremenskoj ljubavi… pošaljite nam mail na – [email protected], s naslovom poruke – ONA i ova knjiga možda postane vaša!

Vaše prijave primamo do 23. kolovoza 2009. a u ponedjeljak 24. kolovoza 2009. objavit ćemo dobitnike!

Sretno!

Vaš She.hr

Dragi naši,

dobitnici knjige o bezvremenskoj ljubavi "Ona" Lepe Smoje su: LANA HRISTOV, MARICA OPAČAK, SANDRA RUDAN, MARTINA PODUŠKA I DUBRAVKA ŽULJ.

Čestitamo sretnim dobitnicima. Informaciju o preuzimanju dobiti će na mail koji su prijavili pri registraciji.

Vaš She.hr