Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dobar posao

Pridružite nam se na besplatnoj on-line konferenciji Međunarodne mreže poslovnih žena

Mentalna snaga pojedinca prepoznaje se i u posustajanju, nezadovoljstvu, pesimizmu, pogrešnim izborima za sebe i okolinu, nemogućnošću nošenja s teškim situacijama i životnim događajima, niskom samopoštovanju, depresiji i drugim simptomima.

Pridružite nam se na besplatnoj on-line konferencija Međunarodne mreže poslovnih žena 15.4.2021.godine – Mentalna vitalnost poslovnih žena i poduzetnica.

Žene poduzetnice i sve poslovne žene u novonastalim uvjetima pandemije suočavaju se s dodatnim pritiscima (nesigurnost i neizvjesnost poslovanja, briga o obitelji u uvjetima rada od kuće, nemogućnost širenja i održavanja svog poslovanja…) koji dovode do dodatnog stresa i disbalansa mentalnog i fizičkog stanja.

Konferencija se održava 15. travnja online od 10 do 13 sati.

Sigurnost, optimizam, samopoštovanje, prihvaćanje sebe i drugih, vjera u ono što radimo , pronalaženje zadovoljstva u aktivnostima koje biramo, kapacitet za suočavanje s lijepim i manje lijepim događajima u životu dio su naše mentalne snage i odraz mentalnog zdravlja.

Mentalna snaga pojedinca prepoznaje se i u posustajanju, nezadovoljstvu, pesimizmu, pogrešnim izborima za sebe i okolinu, nemogućnošću nošenja s teškim situacijama i životnim događajima, niskom samopoštovanju, depresiji i drugim simptomima. Stoga se danas zna da je mentalno zdravlje dio našeg općeg zdravlja te da predstavlja iznimno važan izvor snage i sigurnosti za pojedinca, ali i za odnose u obitelji i društvu.

Opće zdravlje, a tako i mentalno zdravlje preduvjet je i temeljna odrednica kvalitete života i produktivnosti.

Smatramo ovu temu izrazito važnom, o njoj je potrebno govoriti jasno i glasno i međusobno razmjenjivati znanja i iskustva koja nam mogu pomoći da razvijemo mentalnu fleksibilnost i sačuvati svoje mentalno i fizičko zdravlje.

Pridružite nam se na konferenciji i osigurajte svoje mjesto prijavom na mail: [email protected] ili linkahttp://bit.ly/1žene

Program konferencije možete vidjeti ovdje: Konferencija 2021. – Mentalna vitalnost poslovnih žena i žena poduzetnica – Mreža žena (mrezazena.com)

Više

Duh i tijelo

Neuspjesi. Prepreke. Padovi. Krize.​ Svi znamo da su neizbježni. Svi ih pokušavamo izbjeći kao da će nas ubiti.

Duh i tijelo

Kad pasivno agresivna osoba odluči potisnuti svoju ljutnju, koliko god ih puta upitate što nije u redu, neće vam se nipošto otvoriti.

Savjeti stručnjaka

Izgleda da ljudske oči postaju više zainteresirane da gledaju u ekran nego u oči i dušu druge osobe.

Zanimljivosti

Žrtve često dugo ne progovaraju o traumi i zato je važno kontinuirano jačanje svijesti kroz sam film, ali i razgovor sa psiholozima i redateljem...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.