Prijatelj na baterije

Od trenutka kad se 1870. godine u Velikoj Britaniji pojavio Manipulator na parno napajanje počinje priča o vibratorima. Ove ženske igračke tada su bile spoj znanosti, medicine i tehnologije. Ipak, tih godina žene se nisu smjele dirati, to se smatralo muškim poslom koji trebaju i smiju obavljati samo muževi i liječnici.

Nije bilo normalno da bilo tko drugi ili bilo kakva sprava učine to umjesto njih. Prije novog izuma- stola s posebno izrezanim dijelom koji je draškao klitoris postojali su samo spa centri. Tretmani vodom tada su zadovoljavali žene. Mlazovi vode koji su bili usmjereni prema klitorisu tada su zamijenili muškarce.

Prvi vibrator u obliku kakvog ga danas poznajemo, proizveden je 10 godina nakon parnog pretka ove igračke. Proizveo ga je Weiss, napajao se električnom strujom i proizvodilo od 1000 do 7000 pulseva u minuti. Postojalo je nekoliko vrsta od kojih su neki čak visili sa stropa.

Početkom 20. stoljeća električni vibratori napravljeni su za kućnu uporabu. Prvo su bili glomazni i glasni, ali kasnije su se redizajnirali. Tada se vjerovalo kako je vibrator idealan za histeričnu ženu jer će ju smiriti. Dvadesetih godina 20.st prodaja ručnih vibratora samo se širila, a nerijetko ih se moglo vidjeti i u filmovima.

Reklame s vibratorima krenule su sredinom 20. stoljeća, ali su oglasi bili prekriveni. Naravno, nije se vidjela stvarna svrha njihove upotrebe već je izgledao kao četka za kosu ili masažer. Korištenje vibratora postalo je najpopularnije nakon zaraze HIV-a jer su se smatrali kao dobar uređaj protiv AIDS-a.

Danas smo pametniji i zovemo ga 'finije' – intimni masažer. Izgleda kudikamo drugačije, postoje i njegove dizajnerske verzije, a vjeran je suputnik žena već dugi niz godina. Može vam pomoći da naučite doživjeti orgazam, kao i kako da ga kakše doživite, sami ili s partnerom za vrijeme seksa.

Istraživanja pokazuju da žene i muškarci koji koriste seksualne igračke više uživaju u seksu i da su aktivniji po pitanju svog seksualnog zdravlja nego oni koji ih ne koriste. Čini Vam se to čudno? Razmislite o ovome, korisnici seksualnih igračaka su puno svjesniji vlastitih želja, uzbuđenja te raznih načina doživljavanja orgazma. Čini se da seksualne igračke vode prema sretnijoj i zdravijoj ličnosti.

Zato smo vas povodom Dana žena odlučili usrećiti i darovati vam intimni masažer u bojama She.hr-a. Novi BGOOD DELUXE silikonski masažer će u potpunosti ispuniti sva vaša očekivanja. Sa dodatnom pažnjom na ergonomiju i kakvoću materijala, konstruiran je da pruža prirodan osjećaj i mnoge sate užitka.

Uz 6 nivoa vibracija i jednostavnim upravljanjem pokazati će Vam svoju svestranost, a s novim vodootpornim kućištem vaše druženje sa ovim masažerom se lako seli iz spavaće sobe pod vreli tuš. Kućište je presvučeno 100% medicinskim silikonom i time je iznimno siguran za vaše tijelo, ne sadrži štetne ftalate, latex i ostale opasne tvari.

http://www.libido.hr

OSVOJI INTIMNI MASAŽER!

Libido.hr vam poklanja intimni masažer BGOOD DELUXE.

Ukoliko ga želite, "lajkajte" Libido.hr Facebook stranicu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom BGOOD te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Tko je proizveo prvi vibrator u obliku kakvog ga danas poznajemo?

Vaše prijave primamo do 15. ožujka 2013., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika.

Dobitnica je Dorija Grgeljac.