Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Prijavi se i budi mladenka!

Šesti po redu Dani vjenčanja u produkciji Paneno eventa održat će se od 9. do 11. listopada.

Kako su Dani vjenčanja postali najznačajniji izlagačko-modni događaj vjenčanja u Hrvatskoj, koji iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posjetitelja, sada će se održati na novoj, većoj i atraktivnijoj lokaciji, u Areni Zagreb, na impozantnih 5.500 četvornih metara.

Sudjelovanje je najavilo oko 200 izlagača čija je djelatnost povezana s organizacijom vjenčanja. Svaki će se predstaviti posjetiteljima na posebno uređenom i osmišljenom izložbenom prostoru.

Bit će tu mnogo noviteta kojima se organizacije vjenčanja u Hrvatskoj uvelike približavaju i prate modne pomake u svijetu. Dakle, moderno, atraktivno, novo, zaigrano i pomalo spektakularno bit će u velebnom prostoru Arene Zagreb.

Kao i prethodnih godina, i sada se očekuje da na Danima vjenčanja posebnu pozornost privuče svečana humanitarna modna revija koju nose poznate osobe iz hrvatskoga javnog i političkog života. Prihod s revije te dio prihoda od ulaznica namijenjen je dječjoj kirurgiji Klaićeve bolnice.

Hepening Budi mladenka


Na dnevnim modnim revijama Dana vjenčanja predstavit će se izlagači u punom sjaju novih trendova vjenčanica, cvijeća i nakita. Dakle, sve što jednoj mladenki treba bit će na jednome mjestu.

I ne samo to. Prošle godine postavljen projekt "Budi mladenka" ponovno će najsretnije posjetiteljice na brzinu pretvoriti u mladenke koje, ako je suditi po izgledu, taj čas mogu izreći sudbonosno da. Vjenčanice su iz salona vjenčanica Nancy, Penelope, Ateliera Hera i Katjusha. Izvlačenja dobitnica bit će u subotu i u nedjelju prema rasporedu događanja.

Uz profesionalne vizažiste i njihove proizvode Dermalogica i Jane Iredale brzinom svjetla uprizorit će promjenu. Najsretnije, postaju mladenke! Frizeri Matrixa ne mogu nikako pogriješiti, pa će na pozornici u nekoliko trenutaka složiti najtrendi frizuru. I na kraju: nagrada  u obliku vaučera koji se može iskoristiti na dan vjenčanja.

Prijavnice za sudjelovanje u hepeningu "Budi mladenka" mogu se naći na na web-stranici www.danivjencanja.hr, a dijeliti će se i na na predstavljanju u City Centru One, 3. listopada, te će biti objavljene u Večernjem listu 6. listopada, a svi koji propuste te prilike moći će ih potražiti i na ulazu u Arenu Zagreb u vrijeme održavanja sajma Dani vjenčanja.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Tijekom hladnijih dana, često se odlučujemo za nošenje boja tamnijih tonova kao što su crna, tamnoplava, siva, bordo i smeđa.

Fashion report

Već s prvim jesenskim kišama koje se slijevaju niz ulicu, u potrazi smo za onim parom obuće koji može pomoći da noge ostanu suhe.

Trendovi

Talijanski brend Replay predstavio je novu suradnju i to s digitalnom kreatoricom i influencericom Ginevrom Mavilla.

Trendovi

Neda Parmać, Ivana Marić, Uršula Tolj, Neven Ciganović bili su samo neka poznata lica na velikom jesenskom partyju u zagrebačkom beauty centru Kaja u...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.