Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Prijavi se i budi mladenka!

Šesti po redu Dani vjenčanja u produkciji Paneno eventa održat će se od 9. do 11. listopada.

Kako su Dani vjenčanja postali najznačajniji izlagačko-modni događaj vjenčanja u Hrvatskoj, koji iz godine u godinu okuplja sve veći broj izlagača i posjetitelja, sada će se održati na novoj, većoj i atraktivnijoj lokaciji, u Areni Zagreb, na impozantnih 5.500 četvornih metara.

Sudjelovanje je najavilo oko 200 izlagača čija je djelatnost povezana s organizacijom vjenčanja. Svaki će se predstaviti posjetiteljima na posebno uređenom i osmišljenom izložbenom prostoru.

Bit će tu mnogo noviteta kojima se organizacije vjenčanja u Hrvatskoj uvelike približavaju i prate modne pomake u svijetu. Dakle, moderno, atraktivno, novo, zaigrano i pomalo spektakularno bit će u velebnom prostoru Arene Zagreb.

Kao i prethodnih godina, i sada se očekuje da na Danima vjenčanja posebnu pozornost privuče svečana humanitarna modna revija koju nose poznate osobe iz hrvatskoga javnog i političkog života. Prihod s revije te dio prihoda od ulaznica namijenjen je dječjoj kirurgiji Klaićeve bolnice.

Hepening Budi mladenka


Na dnevnim modnim revijama Dana vjenčanja predstavit će se izlagači u punom sjaju novih trendova vjenčanica, cvijeća i nakita. Dakle, sve što jednoj mladenki treba bit će na jednome mjestu.

I ne samo to. Prošle godine postavljen projekt "Budi mladenka" ponovno će najsretnije posjetiteljice na brzinu pretvoriti u mladenke koje, ako je suditi po izgledu, taj čas mogu izreći sudbonosno da. Vjenčanice su iz salona vjenčanica Nancy, Penelope, Ateliera Hera i Katjusha. Izvlačenja dobitnica bit će u subotu i u nedjelju prema rasporedu događanja.

Uz profesionalne vizažiste i njihove proizvode Dermalogica i Jane Iredale brzinom svjetla uprizorit će promjenu. Najsretnije, postaju mladenke! Frizeri Matrixa ne mogu nikako pogriješiti, pa će na pozornici u nekoliko trenutaka složiti najtrendi frizuru. I na kraju: nagrada  u obliku vaučera koji se može iskoristiti na dan vjenčanja.

Prijavnice za sudjelovanje u hepeningu "Budi mladenka" mogu se naći na na web-stranici www.danivjencanja.hr, a dijeliti će se i na na predstavljanju u City Centru One, 3. listopada, te će biti objavljene u Večernjem listu 6. listopada, a svi koji propuste te prilike moći će ih potražiti i na ulazu u Arenu Zagreb u vrijeme održavanja sajma Dani vjenčanja.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Jesmo li svjesni uloge biljaka u očuvanju života na zemlji? Pitanje je to utkano u svaki šav nove kolekcije domaćeg brenda održive obuće MIRET.

Trendovi

Cipele na visoku petu neće biti problem nositi vani ako ste ih prije prvog nošenja doma dobro razgazili.

Fashion report

Centar Kaptol bio je jedna od poznatih NEBO lokacija na koje se modna kuća ponovno vraća nakon velikog preuređenja.

S modne piste

Kiša za doručak, sunce za kraj dana. Ekstravagancija i poznati, kozmopolitski ugođaj prijestolnice mode, Milana. Sve je to poveznica s novom kolekcijom „Dare to...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.