Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Princ Harry u skandalima

U kraljevstvu žena, droge i alkohola

Kada ste dio kraljevske obitelji dobar dio vašeg života odvija se putem medija. I dok princ William novinske retke puni svojim humanitarnim radom, dugogodišnjom vezom s Kate Middleton i rođenjem prvog djeteta, princ Harry zauzima mjesto u istima zbog sasvim drugačijeg razloga.

Tako mnogi sina budućeg britanskog prijestolonasljednika i pokojne princeze Diane, koji svojim ponašanjem iskače iz redova kraljevske obitelji, povezuju s raskalašenim tulumima i istupima u javnosti.

Odlazak na rehabilitaciju

Iako vas plave loknice i nevini osmjeh mogu zavarati Harry je pravi izvor nevolja. Naime, 2002. godine član osoblja obavijestio je njegovog oca Charlesa da je osjetio marihuanu. Nakon što je otvoreno priznao svome ocu konzumiranje doge i alkohola, 17-godišnji Harry završio je na rehabilitaciji.

prince-harryVaranje na ispitu

Prije osam godina britanske je medije prepravila ispovijesti bivšeg profesora na cijenjenom Etonu – privatnoj školi za mladiće. Naime, princ Harry imao je i više no povlašten položaj. Tako je dotični profesor pomogao Harryju ne bi li što lakše položio ispit iz umjetnosti, dok je drugi kolega priznao kako je dovršio njegov tekst koji je obavljen u novinama diljem svijeta.

Napad na paparazzija

Čini se da je mladi princ odlučio krenuti stopama svoje majke čije posljednje godine života mnogi povezuju s napadima paparazzija i skandaloznim novinskim napisima. Tako je, tada 20-godišnji Harry, u sitne noćne sate prilikom izlaska iz kluba stupio u žestoki okršaj s jednim od lovaca na senzacionalističke fotografije, prilikom čega mu je ozlijedio usnicu. Prema princu, radilo se o samoobrani, dok je fotograf tvrdio kako nije bilo povoda takvoj agresivnoj reakciji.

Harry kao nacist

I dok je princ William uvijek birao ponešto konvencionalnije kostime, Harry je 2005. godine odlučio za Noć vještica odjenuti nacističko odijelo, čime je izazvao val kritika, poglavito od židovske zajednice, političara, kao i nekih članova kraljevske obitelji. Cjelokupni dojam pogoršala je činjenica da se skandal dogodio dva tjedna prije 60. obljetnice oslobođenja koncentracijskog logora u Auschwitzu.

Prince-Harry--NaziRasističke uvrede

Harry se 2006. za posjeta Cipru kolegi kadetu obratio izrazom ‘naš mali prijatelj Paki’, što je pogrdan izraz za ljude pakistanskog podrijetla. Osoba koju je tako nazvao je Ahmed Raza Khan, danas bojnik u pakistanskoj vojsci, koji je diplomirao na vojnoj školi Sandhurst 2006. i primio orden kraljice Elizabete II. za najboljeg kadeta iz prekomorskih područja.

Britanski kraljević Harry ispričao se zato što je u obraćanju kolegama vojnim kadetima rabio nedolične i rasističke izraze, a što su otkrile videosnimke dostupne na internetu. Kritizirali su ga parlamentarni zastupnici, muslimanske skupine i Pakistanci.

Šmrkanje vodke

Opušteni provodi mladog Harryja medijima nisu strani. Tako su nakon jednog od njegovih izleta u Namibiju u javnost procurile fotografije na kojima udiše votku što može biti pogubno za zdravlje. Naime, vodka tako ulazi direktno u krv što može dovesti čak i do smrti.

Tulumarenje na Hvaru

A da sin britanskog prijestolonasljednika zna što je dobra zabava pokazuju i fotografije uslikane na Hvaru prije dvije godine. Harry je plesao i ludo se zabavljao s četvoricom prijatelja te se u jednom trenutku odlučio baciti u bazen u diskoteci kako bi se rashladio, u čemu su ga slijedili neki od okupljenih. Bio je apsolutni kralj plesnog podija.

harryGolotinja u Las Vegasu

Izlet princa Harryja u Las Vegas mediji nikada neće zaboraviti, ali niti kraljevska obitelj koja mu je nakon objavljivanja fotografija naložila hitni povratak u domovinu kako bi umanjila štetu koju je svojom indiskrecijom nanio kruni. Osim golog princa i droge, za podizanje usijane atmosfere bile su zadužene i prostitutke, a alkohol se točio u potocima.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti stručnjaka

Svjetska zdravstvena organizacija navodi kako je umjerena konzumacija alkohola štetna za kardiovaskularno zdravlje, ali čaša crnog vina vam može i pomoći.

Zanimljivosti

Mjesec listopad većinom se veže uz festivale posvećene alkoholu, poput poznatog njemačkog Oktoberfesta.

Budi fit

Uz puno truda i vježbanja potrebno je svoju prehranu prilagoditi novom stilu života. Jer bez promjene prehrambenih navika nećete puno toga promijeniti.

Zanimljivosti

Glava britanske kraljevske obitelji, žena, majka, kraljica u doslovnom smislu, baka, prabaka, Kraljica Elizabeta II., preminula je i ostavila za sobom prazninu koju nitko...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.