Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Događanja

Princ William u potrazi za majčinim ubojicama

Većina naših čitateljica slaže se da ovaj slučaj nije završen

Britanski mediji u posljednje su se vrijeme raspisali o stvarnom razlogu zašto je princ William napustio posao u vojsci. Navodno je čvrsto odlučio potražiti ubojice njegove majke, princeze Diane.

Sin Lady Di, kao i naše čitateljice, smatra da iza smrti voljene princeze postoji nešto više od same nesreće. Čak 55 posto čitateljica smatra da je za njezinu pogibelj kriva kraljevska obitelj i policija, 14 posto krivcima smatra naporne paparazzije, a samo je 6 posto onih koje smatraju da je ‘nesreću’ skrivio pijani vozač. Ostalih 25 posto smatraju slučaj završenim i ta ih tema više ne zanima.

Za razliku od Dodijevog oca, Mohammeda al-Fayed, koji je oduvijek smatrao da je nesreću inscenirala kraljevska obitelj jer se protivila vezi Diane i egipatskog bogataša. U medijima je svojevremeno izjavljivao kako se s njime slažu i njezini sinovi.

Kada je prije dva mjeseca na adresu Scotland Yarda stiglo pismo od sedam stranica koje je Danny Nightingale napisao kako bi raskrinkao pravog krivca smrti princeze Diane, William je odlučio cijelu stvar preuzeti u svoje ruke.

williamPismo u kojemu bivši snajperist tvrdi da je britanska vojska isplanirala pogibiju princeze Diane, pokrenulo je britansku policiju da preispita nove informacije o pogubnoj nesreći koja se dogodila u Parizu 1997. godine. William je navodno odustao od vojske da se posveti potrazi za ubojicama njegove majke Diane kako se ona ne bi opet razvodnila kao prošli put kada je za ponovnu istragu pokrenutu 2008. Dodijev otac uložio čak 15 milijuna funti.

No tada je nakon višemjesečne javne istrage, 270 ispitanih svjedoka i gotovo 11 godina nakon njene smrti, zaključeno da je princeza Diana nastradala zbog akcija njezinog vozača Henryja Paula i paparazza koji su je proganjali te da njezinu smrt nije planirala kraljevska obitelj.

Iako je prilikom otkaza, princ William naveo želju za sudjelovanjem u humanitarnom radu,  izvori bliski kraljevskoj obitelji sada tvrde drugačije.

william tekstO teorijama zavjere i tragičnoj smrti princeze Diane godinama su pisali mnogi stručnjaci, a nedavno je knjigu o dvostrukom ubojstvu izdao i Alan Power. U njoj govore ljudi bliski neimenovanom vojniku koji je navodno sudjelovao u cijelom slučaju. Ako je vjerovati njihovim izjavama, Diana je navodno ubijena kako bi bila ‘ušutkana’, jer je previše blatila svog supruga, princa Charlesa nakon njihovog razvoda. Diana je u to vrijeme javno okrivljavala Camillu za raspad njihovog braka.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Glava britanske kraljevske obitelji, žena, majka, kraljica u doslovnom smislu, baka, prabaka, Kraljica Elizabeta II., preminula je i ostavila za sobom prazninu koju nitko...

She Book Club

Neispričana priča čitak je i višeslojan roman, napet poput najboljeg psihološkog trilera.

Celebrity

Kladionice su se vinule u nebo, a čeka se i referendum o otcjepljenju Škotske idući tjedan

Celebrity

Vojvotkinja posjetila najskupljeg frizera u Velikoj Britaniji

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.