Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Print polaroida na crno-bijelim tkaninama

Andreja Bistričić predstavila novu kolekciju.

Mlada dizajnerica Andreja Bistričić, hvaljena i od publike i od kritike, započela je suradnju s Majom Merlić te su na Cro A Porter-u predstavile svoju novu liniju naziva Dioralop. Svojim poznatim krojevima u sivim, bijelim i crnim tonovima Bistričić je dodala printeve, nastale iz Majinih polaroida koji su kolekciji donijeli i zemljane tonove.

''Već duže vrijeme sam željela raditi printeve i odmaknuti se malo od svog sivo, bijelo, crnog svijeta. Maja mi je pokazala neke svoje polaroide koji su mi se jako svidjeli, te smo odlučile surađivati'', pojasnila je Andreja razlog zbog kojeg je počela suradnju sa Majom, koja osim što se bavi fotografiranjem studira arhitekturu, duže vrijeme od svojih polaroida izrađivala vrlo uspješnu liniju nakita Sex in Bauhaus.Printevi su aplicirani na sve komade odjeće, od hlača, majica do jakni. Dizajnerski pristup C ostaje nepromijenjen, ali je naglasak stavljen na printeve.Uz odjeću djevojke su dizajnirale remenje, te torbe od eko kože, geometrijskih oblika, koje su već gotovo rasprodane.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

S modne piste

U subotu je u sklopu Fashion Week Zagreb/Cro a portera modnu reviju održala jedna od najpopularnijih domaćih dizajnerica Marina Lacković za Larie.

Moda

Novi koncept 27. Cro-a-portera, domaćeg tjedna mode, koji je započeo priču o hrvatskom modnom dizajnu, za ovu sezonu pripremio je simbiozu vrhunskog dizajna i...

S modne piste

Za zaštitno lice odabrana je mlada Hana Fort Mlakar, novo modno lice aristokratskog izgleda iz agencije Talia model

Moda

Veselimo se svim najavljenim modnim iznenađenjima

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.