Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Prirodna ljepota lica

Nježne nijanse i osobnost tena s novom dekorativnom kozmetikom Dr. Hauschka Natural Pastels.

Prirodni sastojci i formule najboljih biljnih ulja, biljnih voskova i odabranih ljekovitih biljaka pridonose ekskluzivnosti kozmetike koja, osim što ističe najljepše na licu istovremeno i njeguje kožu. Raskošna se paleta u limitiranom izdanju sastoji od nježnih nijansi dviju duo olovaka, jednog duo rumenila, četiri mono sjenila i dva ruža za usne.

Bogatstvo nijansi boja iz svijeta minerala, koji su poslužili kao posrednici i sredstvo izražavanja, omogućilo je izradu prigušenih, harmoničnih tonova koji ističu individualni izraz ljudskog lica. Prirodne boje mineralnih pigmenata daju dekorativnoj liniji Dr.Hauschka transparentnost, sjaj i životnost.

Za razliku od sintetskih boja, boje dobivene iz mineralnih pigmenata su blage i ne iritiraju ni najosjetljiviju kožu.

Pastelne boje za tamnokose

Wala kao proizvođač dekorativne kozmetike Dr.Hauschka slijedi svjetske trendove, pa ove pastelne nijanse zapravo predstavljaju trendovske boje za ovu sezonu.

To se prvenstveno odnosi na sjenila koja se mogu na kapke nanositi i u kombinacijama, ali i na nježna rumenila i prozračne ruževe.

Iako se pastelni tonovi većinom povezuju sa ženama plave kose, iznimni efekti postižu se i kod tamnokosih žena i to sa zelenim, svijetlo plavim i ružičastim tonovima u kombinaciji sa zelenom olovkom i već postojećim maskarama za volumen.

Vizažistice Branka Žukelj i Silvija Stojanović dočarale su to prilikom prezentacije vrlo zorno na modelima: plavokosoj Leonori Surian i tamnokosoj Maji Tomše, iz Bioveginih odnosa s javnošću.

Leonora Surian prva brand ambasadorica

Biovega je predstavila i prvu brand ambasadoricu – Leonoru Surian, glumicu i pjevačicu koja će predstavljati Dr. Hauscha kozmetiku i tretmane. Inače, ona već neko vrijeme koristi Dr.Hauschka dekorativnu i preparativnu kozmetiku.

– Oduvijek su me zanimali prirodni proizvodi – od zdrave prehrane do proizvoda za njegu kože. Otkrila sam Dr.Hauschka proizvode i jako sam s njima zadovoljna. Naime, koža mi je od napornih snimanja i teške šminke bila dosta uništena, no uz Dr.Hauschka kozmetiku se nevjerojatno brzo oporavila i to na potpuno prirodan način. Osim preparative jako sam zadovoljna i dekorativom i ova me proljetna linija prirodnih pastela baš oduševila, pojasnila je Leonora zašto se odlučila predstavljati ovu kozmetiku.

Fascinira ju, istaknula je, cjelokupna filozofija Dr. Hauschke jer ne obuhvaća samo prirodnu kozmetiku, nego i zdravu prehranu, kao i život u skladu s prirodom.

Dakle, želite li isprobati nešto posve novo, poigrajte se s maštom i dopustite si smjeliji proljetni look.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Zanimljivosti

Dr. Hauschka kozmetika ističe se svojim holističkim pristupom ljepoti. Svaki proizvod je pažljivo formuliran koristeći samo najfinije sastojke iz prirode, uz održivi pristup prema...

Dobar posao

Povodom Svjetskog dana hrane razgovarali smo s Davidom Pejićem, direktorom Zrna, najstarijeg ekološkog imanja u Hrvatskoj, koji je krajem rujna proglašen najboljim ekološkim poljoprivrednikom...

Istaknuto

Jadranka Boban Pejić pionirka je zdravog stila života, promicanja organskog uzgoja i ekološkog pristupa životu u svakodnevici.

SheRULES

U devetoj emisiji Poduzetnički mindset sa Sašom Cvetojevićem gostovale su liderice hrvatskog poduzetništva, direktorica tvrtke Naftalina Josipa Maslać Petričević i Jadranka Boban Pejić direktorica...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.