Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
http://www.chinaglobalmall.com/products/565352565419

Beauty report

Prirodna ljepota s malo rumenila

Prirodnu ljepotu lica potrebno je tek blago naglasiti rumenilom te bež i zlatnim sjenilom u unutarnjem dijelu oka.

Nijedna sezona ne može proći bez savršene prirodnosti neutralnog stila. Zanimljivo je napomenuti kako je za postizanje savršeno prirodnog izgleda – “nude looka”, potrebno podosta visažističkog umijeća. Kako bi lice uistinu izgledalo kao da na njemu nema trunke šminke, preduvjet je savršeno nanesena podloga.

Prirodnu ljepotu lica potrebno je tek blago naglasiti rumenilom te bež i zlatnim sjenilom u unutarnjem dijelu oka. Prilikom korištenja rumenila ne zaboravite osnovno pravilo nanošenja – puder rumenilo nanosi se na podlogu pudera u prahu, a krem rumenilo preko kremaste baze pudera. Zaboravite crvenu i tamne boje rumenila  koje vam mogu dati nepoželjan izvještačen izgled. [box style=”0″] Darujemo 3 čitateljice. Pravila su jednostavna:
  1. U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #
  2. Zapratite našu Facebook stranicu i Instagram profil
  3. Ne zaboravite podijeliti objavu, postavke na javno i tagirati frendice
  4. Općenito, podijelite s nama svoja iskustva, komentirajte, preporučite… Vaše nam je mišljenje važno!
Prijave primamo do 19. travnja, točno u podne. Možete se prijaviti samo jednom. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi. Dobitnice: Tara Prpić Sanja Bemšić Darinka Komljen [/box]    

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Darivanje

essence pokreće kampanju brenda koja, između ostalog, promiče veće prihvaćanje i rješava nasilje. Naša ružičasta boja za nas nije samo boja; to je ponos,...

Moj dom

Predviđamo kako će en-vogue boje utjecati na izbor građana pri kupnji božićnih zvijezda kako se godina bliži kraju.

Duh i tijelo

Prije nego se odlučite obojati prostoriju u svom domu ili kupiti neki komad odjeće dobro proučite što vam govore i kako djeluju.

Trendovi

Omiljena boja laka za nokte govori o vašoj osobnosti, vjerovali ili ne. Ovo je priča koju pričaju vaši nokti.

Advertisement