Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Duh i tijelo

Prirodni čaj od kadulje

Poklanjamo Holyplant prirodni čaj iz Jadran Galenski laboratorija.

Kadulja je stoljećima poznata kao čuvar zdravlja. Njena ljekovitost je rezultat sadržaja eteričnoga ulja koje djeluje antiseptički, gorkih tvari i treslovina koje očvršćuju sluzokožu.

Čaj od kadulje se sastoji od osušenih listova kadulje, aromatična mirisa i aromatična, nagorka okusa. Koristi za ispiranje usne šupljine i grla kako bi se spriječila i otklonila upala i krvarenje iz zubnoga mesa te upala sluznice grla.

Holyplantov čaj od kadulje je poseban po tom što u njemu nema umjetnih sastojaka, sve je prirodno. Kako čaj ne bi izgubio bitne sastojke, Holyplantova čaj od kadulje nije u filter vrećicama. Na taj način pripravljanje čaja postaje ritual prepun zdravlja.

Ime kadulja, latinski Salvia potječe od riječi salvere što upućuje na dobro zdravlje, no kadulja je bila poznata i prije rimskoga vremena. O tome svjedoči nalaz ostataka iz faraonskih grobnica u Egiptu po kojima se može zaključiti da je jedan od sastojaka smjese za balzamiranje bila i kadulja, a obilno se rabila i za stvaranje mirisnoga dima koji je trebao održati svježinu i zdrav zrak. U srednjem je vijeku posebno bio cijenjen ljubavni napitak spravljen od smjese latica ruže, listova kadulje i rute.

Kaduljin se čaj priprema tako da se 1 mala žlica kaduljina lista prelije s 2 dl kipuće vode, odstoji pola sata i procijedi.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI

Jadran Galenski Laboratorij i She.hr vam poklanjaju 10×1 JGL Holyplant čaj od kadulje.

Kako biste osvojili ovaj pakitić zdravlja, potrebno je na maila [email protected] poslati mail s naslovom KADULJA, odgovoriti na nagradno pitanje, te navesti svoje podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, mail i broj mobitela.

Koje je djelovanje Holyplantovovog čaja od kadulje?

Vaše prijave primamo do 21. travnja, kada ćemo i objaviti dobitnike.

Sretno!
Vaš She.hr

Dragi naši,
dobitnici JGL Holyplant čaj od kadulje su: Tina Ivanišević , Jelena Hemen , Silvija Putanec , Dragica Galevski , Senka Pavković , Marija Horvat , Katarina Bošnjak , Marta Markati, Milan Križanec i Gordana Romić. Informaciju o preuzimanju poklona primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Savjeti stručnjaka

Presbiopija je dio prirodnog procesa starenja oka, i može se lako popraviti. Tehnički gledano, presbiopija je gubitak mogućnosti da oko mijenja fokus na objekte...

Duh i tijelo

Izašla je Volja, treća knjiga iz serijala ŽIVOT koja na drugačiji način priča o temi o kojoj svi trebamo više pričati. Marina i Nataša,...

Zdravstveni karton

Čaša vode ili soka od jabuke sa žlicom praha mlade zelene pšenice savršen je način da započnete dan.

Duh i tijelo

Osnova života je doprinos. Sve što živi doprinosi zajednici. Svaka životinja i svaka biljka doprinosi životu na ovoj planeti.

Advertisement