Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Istaknuto

Prisma Protect SPF 30: spoj zaštite, vlage i prirodne blistavosti

Novitet iz Dermalogice – krema s UV zaštitom Prisma Protect SPF 30 – bazirana je na pametnoj dron tehnologiji koja energiju svjetla pretvara u staničnu energiju, potiče aktivnost fibroblasta i sintezu kolagena te na koži stvara prirodni glow efekt.

Danas predstavljenim novitetom, Dermalogica je napravila revoluciju u dnevnim kremama spojivši u jednom proizvodu tri namjene: zaštitu, vlagu i prirodnu blistavost. Novitet iz Dermalogice – krema s UV zaštitom Prisma Protect SPF 30 – bazirana je na pametnoj dron tehnologiji koja energiju svjetla pretvara u staničnu energiju, potiče aktivnost fibroblasta i sintezu kolagena te na koži stvara prirodni glow efekt.

Idealna je za prevenciju oštećenja koja nastaju djelovanjem vanjskih faktora i pogodna za sva stanja kože. Ova dnevna hidratantna krema dovoljno je lagana da bude podloga makeupu i dovoljno blistava da koži pruži sjaj u dane bez šminke.

Novom formulom nastavlja se trend anti-pollution kozmetike koji je promovirala svojim popularnim pilingom iz Age-smart linije Daily Superfoliant.

 

 

Prisma Protect SPF30 kombinira pametne sastojke za povećanje vlažnosti i sjaja te one tradicionalne koji se bore protiv oksidativnog stresa i UV zračenja. Njezino djelovanje prilagođeno je bioritmu kože, čije su funkcije danju usmjerene na obranu od štetnih vanjskih utjecaja. Izniman spoj tehnologija osigurava zaštitu kože, održavanje optimalne razine vlage, ali i povećanje vlastitih obrambenih sposobnosti kože.

Inteligentna dron tehnologija pretvara vidljivu svjetlost u staničnu energiju. Pametni dronovi su prijenosnici koji fotoosjetljivi sastojak (ekstrakt alge klorele) dovode do željenih stanica – fibroblasta. Time se povećava proizvodnja kolagena, što u konačnici rezultira povećanjem gustoće kože i vraća joj zdrav, svjež izgled.

 

 

Biomimetički kompleks za cjelodnevnu hidrataciju rezultira dugotrajnom hidratacijom i vidno zaglađenom kožom. Riječ je o jedinstvenom kompleksu s biljnim saharidom koji oponaša prirodni sustav vlaženja kože.

Biofermentirana kadulja posvjetljuje, zaglađuje, ujednačava ten. Aktivni sastojak koji nastaje prirodnom fermentacijom kadulje smanjuje upalne procese koji mogu dovesti do pigmentacije.

O japanskom matcha čaju kao iznimno snažnom antioksidansu već smo pisali. Samo ćemo napomenuti kako sadrži 100 puta više polifenola od tradicionalnog zelenog čaja – uspješno se bori protiv slobodnih radikala koji nastaju izlaganjem okolišnim toksinima.

Kemijska zaštita – formula sadrži četiri najkvalitetnija kemijska filtra koji pružaju UV zaštitu širokog spektra.

 

Više

Beauty report

Prisma Protect SPF 30 – bazirana je na pametnoj dron tehnologiji koja energiju svjetla pretvara u staničnu energiju, potiče aktivnost fibroblasta i sintezu kolagena...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.