Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Privlačan izgled slavnih

Izgled Angeline Jolie ili Madonne željele bi žene, ali ni muškarci nisu imuni na tuđu slavu.

Plastični kirurzi diljem svijeta uvijek slušaju ista imena kada im klijenti izlažu svoje zahtjeve

Bilo kako bilo, kirurzi upozoravaju da ne mogu činiti čuda. ˝Teško je nalikovati drugoj osobi. A trend u plastičnoj kirurgiji može se svesti pod jednu riječ: prirodno. Pokušavajući izgledati poput druge osobe, a da nemate sličnu konstituciju lica, dovest će vas do potpuno umjetnog izgleda˝, objašnjava Dr. John Bonanno, specijalist za estetsku kirurgiju iz New Yorka. Donosimo vam popis najtraženijih dijelova tijela slavnih osoba, prema anketama.

1. Angelina Jolie: Najtraženije usne – pomogle su joj da postane svjetski seks simbol, stoga nije čudo da žene iz cijelog svijeta žele imitirati takve usne uz pomoć kolagena. Uz njene, vrlo su tražene i usne Scarlett Johansson.

2. Matthew McConaughey: Najtraženiji trbušni mišići – žudnja su skoro svakog muškarca. Mnogi ih zahtijevaju od plastičnih kirurga nemajući na umu da postoji i prirodan, ali teži način da se to postigne – vježbanjem.

3. Kim Kardashian: Najtraženija stražnjica – Kim inzistira da je sve na njoj prirodno pa tako i stražnjica, kojom je istisnula Jennifer Lopez s prve pozicije.

4. Brad Pitt: Najtraženija stražnjica u muškaraca – i muškarci žele imati dobru pozadinu, pa je ona nalik Pittovoj čest zahtjev u ordinacijama plastičnih kirurga.

5. Jessica Simpson: Najtraženije grudi – njezine grudi su toliko božanske, da ih je čak i njezin otac, inače bivši baptistički svećenik, blagoslovio. Žene često traže implantante kojima će dobiti taj izgled.

6. Arnold Schwarzenegger: Najtraženija prsa – premda je sada guverner Kalifornije, a ne heroj akcijskih filmova, muškarci i dalje žude za izgledom njegovih prsnih mišića.

7. Madonna: Najtraženije jagodice – i u dobi od 51 godina pop zvijezda izgleda jednako dobro kao i u mladosti. Dovoljno da mnoge žene požele sličan izgled lica.

8. David Beckham: Najtraženije noge – mnogi muškarci žele izgled njegovih kvadricepsa i listova. A ako takvim izgledom mogu osvojiti nekog poput Victorie Beckham, tim bolje.


www.metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Dva potpuno nova proizvoda iz Regenerativne intenzivne linije za njegu kože osmišljena su da zadovolje potrebe zrele kože za one starije od 55 godina.

Savjeti i preporuke

Donosimo preporuke za L'Erbolario skincare proizvode vrijedne dodavanja u košaricu, prema domaćim beauty influencerima.

Duh i tijelo

Zimski wellness igra ključnu ulogu u održavanju ravnoteže tijela i duha tijekom hladnih mjeseci.

Seks

Dame, ako niste raspoložene za seks vikendom, možete odahnuti.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.