Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Život u dvoje

Privucite ljubav u svoj život

7 koraka do najljepšeg osjećaja na svijetu.

Ljubav ima čudotvornu moć i dovoljno je jaka da pokreće svijet. Ali što ako samo doživljavamo razočarenje, patnju i slomljeno srce? Nekima je lako preboljeti i krenuti ispočetka, dok se drugima čini da nikad neće doživjeti taj osjećaj obostrane i sretne ljubavi. Donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete privući ljubav u svoj život.

1. Znajte tko ste i što želite

Vrlo je važno znati što zapravo želite od života i budućeg partnera. Postavite si pitanja koja su vam najvažnija i tražite osobu koja može zadovoljiti te kriterije. Nemojte gubiti vrijeme s osobom koja vam ne može pružiti ono što vam je najvažnije. Ljude ne možete promijeniti, a još gore je pokušati promijeniti sebe u nadi da će vas drugi prihvatiti.

2. Vjerujte da zaslužujete ljubav

Ako ne volite sebe, ne dopuštate sebi da vas drugi vole. Mnogi smatraju da nisu dovoljno vrijedni, pokušavaju se uklopiti i zadovoljiti očekivanja bliskih ljudi, prijatelja i obitelji. Najvažnije je prihvatiti sebe onakve kakvi jeste i shvatiti da zaslužujete ljubav.3. Imajte otvoreno srce

Negativna iskustva iz prošlosti ostavljaju ožiljke i mnogi odluče zatvoriti vrata ljubavi zbog straha od ponovne patnje. Sjetite se što ćete propustiti ako ne dopustite ljubavi da ponovno uđe u vaše srce.

4. Naučite davati i izražavati ljubav

Kako biste primili ljubav, prvi korak je znati pružiti je drugima, ali bez ikakvih očekivanja i uvjeta. Bezuvjetna ljubav je slobodna i ona će vam se vratiti, možda ne u obliku koji ste očekivali, ali osjetit ćete je u sebi.5. Maštajte i zamišljajte ljubav

Usudite se maštati i zamišljati ono što priželjkujete. Sjetite se osjećaja zaljubljenosti i ljubavi, zamišljajte svog idealnog partnera i maštajte da je on već s vama.

6. Pronađite radost i veselje u svemu

Ljudi puno razmišljaju o onome što im nedostaje u životu, a zanemaruju ono što već imaju. Budite zahvalni na lijepim stvarima koje imate i pronađite radost i veselje u svakoj situaciji, osobi i trenutku.7. Živite u sadašnjosti

Nemojte razmišljati o ljudima koji više nisu prisutni u vašem životu. Oprostite onima koji su vas povrijedili u prošlosti, a još važnije – sebi i koncentrirajte se na sadašnjost i mogućnosti koje imate sada.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Njegovo ponašanje otkrit će vam status veze.

Seks

Ako pokušavate uljepšati stvari među plahtama, možete isprobati ovaj položaj u spavaćoj sobi i nećete ostati razočarani.

Život u dvoje

Kada ste sigurni da postoji netko s kim možete vidjeti zajedničku budućnost, a da i on osjeća isto, postoje neke stvari koje vam mogu...

Suncokreti na oblacima

Žene masovno zatvaraju oči pred prevarama svojih supruga praveći se da je sve u redu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.